Ζώδια Σήμερα 28/01: Πανσέληνος στον Λέοντα – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

ΖΩΔΙΑ

Πολλά θα φωτιστούν, με τη σημερινή Πανσέληνο στον Λέοντα, που ναι μεν θα μας προκαλέσουν μια μικρή αναστάτωση, αλλά θα μας δώσουν και τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσουμε καταστάσεις και να πάρουμε αποφάσεις.

Εννοείται ότι θα γίνουν υπερβολές, καθώς ο Δίας στον Υδροχόο, μετέχει σε αυτήν, κάποιοι, μάλιστα, ίσως ξεφύγουν από τα όριά τους ή εκτεθούν, λόγω έντονης συναισθηματικής φόρτισης, γι’ αυτό και απαιτείται ψυχραιμία και αποστασιοποίηση για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα και έπειτα να πάρουμε οποιεσδήποτε αποφάσεις. Από την άλλη, το ολόγιομο φεγγάρι θα μας προσφέρει την ευκαιρία να αναδείξουμε ταλέντα και ικανότητες και φυσικά, να βάλουμε το δικό μας ξεχωριστό λιθαράκι!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, αναλάβετε δράση και πρωτοβουλίες, ξεκαθαρίστε το τοπίο και απαλλαγείτε από ό,τι σας φρενάρει την εξέλιξη. Μπορείτε να δείξετε σε όλους τη μοναδικότητά σας, αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές και τους εγωισμούς. Μην καβαλάτε το καλάμι γιατί δεν αποκλείεται να πέσετε.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, τα πάντα εξαρτώνται από τον τρόπο που δράτε και λειτουργείτε. Το να έχετε αισιόδοξη στάση στα οικονομικά δε σημαίνει ότι χρειάζεται να παίρνετε ρίσκα, που ίσως σας εκθέσουν. Από την άλλη, μην ξοδεύεστε  για να εντυπωσιάσετε. Ποντάρετε στη μοναδικότητά σας!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα