Ζώδια Σήμερα 11/11: Υπάρχει τρόπος, αρκεί να τον ψάξεις – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

ΖΩΔΙΑ

Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο, σήμερα, είναι εύκολο να προσαρμοστούμε γρήγορα στις ανάγκες της καθημερινότητας και εξ αιτίας του φορτωμένου προγράμματός μας και των πρακτικών ζητημάτων που θα χρειαστεί να διευθετήσουμε, δε θα είμαστε ήρεμοι και ξένοιαστοι. Επιπλέον, θα είμαστε επιμελείς, προνοητικοί, παρατηρητικοί, δίνοντας σημασία και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, αφού αυτή μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Με το που θα περάσει η Σελήνη στον Ζυγό θα χαλαρώσουμε και θα ανακτήσουμε την εσωτερική μας ισορροπία. Η εμφάνισή μας θα μας απασχολήσει αρκετά γιατί θέλουμε να αρέσουμε στους άλλους, κυρίως όμως σε εμάς. Από την άλλη, θα θέλουμε να βγούμε έξω, να κοινωνικοποιηθούμε περισσότερο, να κλείσουμε με ευχάριστο τρόπο τη μέρα μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Παρθένοι, συνεχίζετε να πρωτοστατείτε. Ερευνάτε, αναλύετε, προνοείτε για τα πάντα, έχετε πρόγραμμα και οι προσωπικοί σας στόχοι είναι πρώτοι στη λίστα προτεραιοτήτων σας.

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, μην αγχώνεστε! Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες, όμως μη χάνετε και τη μεγάλη εικόνα. Μαζί με λογική να χρησιμοποιείτε και τη διαίσθησή σας, κυρίως για να εντοπίσετε πού «πάσχει» η σχέση, η δουλειά ή η οικογένειά σας.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, μια «γείωση» δε θα σας βλάψει, κυρίως αν είναι να αποκτήσετε περισσότερα υλικά αγαθά ή να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα χρήματά σας. Αν έχετε πλάνο, πολλά μπορεί να καταφέρετε.

Ζυγοί, από το απόγευμα και μετά γίνεστε αυτόματα το επίκεντρο της προσοχής. Εκμεταλλευτείτε τα χαρίσματά σας και κάντε τις δημόσιες σχέσεις σας.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, θέλετε να ομορφύνετε τον χώρο και τη ζωή σας! Ίσως κάνετε κάποιες αγορές ή αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα και θα βελτιώσουν και τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας άτομα.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα