Ζαχαράτος: Όταν σχολίασα τη δρεπανοφόρα μύτη του Χαρδαλιά η γυναίκα του έφυγε από την καρέκλα από τα γέλια

SHOWBIZ

Ο Τάκης Ζαχαράτος σε κάθε παράσταση που παρουσιάζει στο κοινό σατιρίζει τα άτομα της επικαιρότητας.

Στη φετινή του παράσταση σχολιάζει ένα από τα πρόσωπα των ημερών, τον υφυπουργό Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

Ο υφυπουργός με την σύζυγο του πρόσφατα βρέθηκαν στην παράσταση και απόλαυσαν τις μιμήσεις του Τάκη Ζαχαράτου.

«Με τον Νίκο Χαρδαλιά γελάσαμε πάρα πολύ, είναι πολύ καλός θεατής. Όταν σχολίασα την Δρεπανοφόρα Μύτη, η γυναίκα του έφυγε από την καρέκλα» είπε ο showman στην κάμερα της εκπομπής «Love It» του ΣΚΑΪ, το πρωί της Δευτέρας.

Αναφορικά με τη φετινή του παράσταση, ο Ζαχαράτος είπε: «Έχω προσθέσει πάρα πολλές μεταμφιέσεις, είναι οι περισσότερες μεταμφιέσεις και μιμήσεις που έχω κάνει ποτέ. Όταν σατιρίζεις κάποιον νομίζουν ότι έχεις εμπάθεια μαζί του και δεν ισχύει αυτό. Δεν σημαίνει ότι επειδή σατιρίζω την Μελίνα Ασλανίδου ή τον Χαρδαλιά ότι στο σπίτι έχω κάποιο θέμα μαζί τους. Είναι βάσει επικαιρότητας και σάτιρας».

Τέλος, μιλώντας για την Μελίνα Ασλανίδου αλλά και τον Γιώργο Μαζωνάκη δήλωσε πως: «Η Μελίνα Ασλανίδου χάρηκα που κατάλαβε ότι δεν είναι κάποια εμπάθεια κι ότι η η σάτιρα αυτό είναι» και «Το ότι θα πω εγώ κάτι άσχημο για τον Γιώργο Μαζωνάκη, δεν ακουμπά τον Γιώργο Μαζωνάκη. Το πώς θα τον σατιρίσω, ακουμπά εμένα. Η σάτιρα είναι ένα όπλο που μπορεί πολύ εύκολα να γυρίσει πάνω σου. Αν κάποιος δεν είναι ιδιαίτερος, δεν έχει σφραγίδα, δεν τον κάνεις».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος στη Δέσποινα Μοιραράκη: «Είχα ενόχληση γιατί δε με βάζεις φέτος. Μου έχει πει: Ευχή και κατάρα σου δίνω, σε όποιο σόου και να είσαι πρέπει να βγαίνω με το χαλί».

Διαβάστε περισσότερα