Το βιβλίο για τη Μέγκαν και τον Χάρι φέρνει τη μεγάλη ανατροπή: Ποιος πήρε την απόφαση για το Megxit

SHOWBIZ

Ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν η ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ξάφνιασε τους πάντες. Μία κίνηση που γρήγορα πήρε το όνομα «Megxit» αφού οι περισσότεροι θεώρησαν πως πίσω από την απόφαση αυτή κρυβόταν η Μαρκλ, θεωρώντας ότι εκείνη «παρέσυρε» τον πρίγκιπα.

Να, όμως, που έρχεται η νέα βιογραφία του ζευγαριού και φέρνει τη μεγάλη ανατροπή, αφού μέσα στις σελίδες του βιβλίου «Finding Freedom», που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, αποκαλύπτεται ποιανού ιδέα ήταν το Megxit. Και σύμφωνα με αυτό η ιδέα της παραίτησης ήταν αποκλειστικά του Χάρι.

Μάλιστα, όπως ανέφερε μια πηγή στην εφημερίδα The Sun, ο δούκας του Σάσεξ φέρεται να είναι θυμωμένος με τον όρο «Megxit», επειδή δείχνει σαν να ήταν μόνο απόφαση της Μέγκαν να αποχωρήσουν από την βασιλική οικογένεια.

Μια πηγή του εκδοτικού οίκου δήλωσε: «Η αλήθεια είναι πως ο Χάρι πήρε την απόφαση να φύγει. Το βιβλίο θα το καταστήσει σαφές αυτό και θα εξηγήσει γιατί έπρεπε να συμβεί. Ήθελε να κινηθούν προς την κατεύθυνση την οποία τελικά πήραν και ήταν κάτι που το σκεφτόταν για περισσότερο από έναν χρόνο».

Όσο για την Μέγκαν Μαρκλ; «Μπορεί να υποστήριζε την επιλογή του ωστόσο τον ρώτησε πάρα πολλές φορές εάν ήταν σίγουρος πως αυτό ήταν που ήθελε».

Η νέα βιογραφία του ζευγαριού, την οποία συνέγραψαν ο Όμιντ Σκόπμπι του Harper’s Bazaar και η Καρολάιν Ντουράντ του Elle, θα επικεντρώνεται αποκλειστικά στη ζωή τους και δεν θα αναφέρεται καθόλου στην διαμάχη της με τον πατέρα της, Τόμας Μαρκλ.

Σύμφωνα με μια πηγή: «Το βιβλίο – όπως υποδηλώνει ο ίδιος ο τίτλος – αφορά στο “ταξίδι” της Μέγκαν και του Χάρι. Θα επικεντρωθεί κυρίως στις αιτίες που το ζευγάρι θέλει να εστιάσει, στην νέα ζωή που επέλεξαν να κάνουν. Το βιβλίο δεν θα ασχοληθεί με πράγματα που έχουν ειπωθεί από τον Τόμας Μαρκλ. Αυτό το ζήτημα αντιμετωπίζεται στο δικαστήριο και εκεί είναι που ο Χάρι και η Μέγκαν πιστεύουν ότι πρέπει να μείνει».

Σύμφωνα με τους εκδότες, το «Finding Freedom» πάει «πέρα από τα πρωτοσέλιδα». «Θα διαλύσει τις πολλές φήμες και παρανοήσεις που έχουν ειπωθεί όλο αυτό τον καιρό για το ζευγάρι».

Διαβάστε περισσότερα