Θρήνος για τον Γιώργο Χρανιώτη – Πέθανε ο πατέρας του

SHOWBIZ

Βυθισμένος στον θρήνο είναι ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή.

Ο ηθοποιός τον αποχαιρέτησε με ένα πολύ ιδιαίτερο και συγκινητικό μήνυμα και μία υπέροχη φωτογραφία από την παιδική του ηλικία.

«Ήσουν ωραίος. Και όμορφος πολύ. Τώρα ακόμα πιο όμορφος εκεί που πας. Πιο έτοιμος. Τώρα δεν με έχεις πια ανάγκη. Δεν έχεις κανέναν ανάγκη. Εγώ όμως σ’ έχω ανάγκη. Να με βλέπεις, να με ορμινεύεις όπως έλεγε κι η μάνα σου, η γιαγιά μου. Και ξέρω ότι θα το κάνεις. Τώρα μπορείς να κάνεις ότι θες. Ότι γουστάρεις. Τώρα είσαι ανάμεσα στους θεούς, που πάντοτε αισθανόσουν οικεία μ’ αυτούς. Και αυτοί με σένα.

Τώρα πετάς, εκεί που πριν δεν μπορούσες καν να περπατήσεις. Τώρα χαμογελάς, όταν πριν το έκανες με προσπάθεια. Τώρα είναι ωραία πατέρα επιτέλους!!!! Να μου λείπεις αγόρι μου… Όσο θες!!!! * Σπουδαίο πράγμα η φροντίδα πριν την αναχώρηση *Γιάννης Χρανιώτης, ο Μπαμπάς μου. (24/07/37-30/12/20)», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Γιώργος Χρανιώτης μπαμπάς
Διαβάστε περισσότερα