Θρίλερ στην Αγγελική για την Τζένη – Ποιος αργοπεθαίνει από καρκίνο;

TV

Ένα θρίλερ θα ζήσει η Τζένη στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Αγγελική. Θα λάβει ένα γράμμα που θα αποκαλύπτει πως πρόσωπο της οικογένειας της αργοπεθαίνει από καρκίνο.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

O Αριστοτέλης Σταυριανός, συνεργάτης του Μιλτιάδη Χανδρινού, εισβάλλει στην επιχείρηση των Αργυρών και κυρίως στη ζωή της Τζένης, η οποία θα αναζητήσει μερίδιο στην περιουσία της οικογένειας.

Μπορεί στην απάτη του πατέρα της, Μιλτιάδη, να μην είχε πάρει μέρος και μάλιστα όταν εκείνος της είπε να φύγουν στο εξωτερικό με τα λεφτά της οικογένειας, εκείνη να προτίμησε να παραμείνει στο πλευρό του Στέφανου, όμως, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της «Αγγελικής», η Τζένη θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Πιο συγκεκριμένα, θα καταφέρει να εισχωρήσει στην επιχείρηση αναζητώντας μερίδιο από την τεράστια περιουσία. Βοηθός της σε όλο αυτό το εγχείρημα θα είναι, εν αγνοία του, ο Αριστοτέλης Σταυριανός (Ακης Σακελλαρίου). Εξαλλος με τη συμπεριφορά της θα φανεί ο Παύλος, ο οποίος καταλαβαίνει από την αρχή τις προθέσεις της.

Η αρχή του τέλους!

Οταν η Τζένη καταλάβει πως ο Αριστοτέλης, πρώην συνεργάτης του πατέρα της, είναι εκπρόσωπος του Βρετανικού Ιπποδρόμου, δηλαδή ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για τις διαπραγματεύσεις της συμφωνίας με το ιπποφορβείο των Αργυρών, θα προσελκύσει αμέσως την προσοχή του. «Δεν γνωριζόμαστε προσωπικά, αλλά γνωρίζετε καλά την οικογένειά μου», θα του πει και εκείνος μάταια θα προσπαθήσει να την αναγνωρίσει. Οταν τελικά του πει: «Είμαι η Τζένη Χανδρινού, η κόρη του Μιλτιάδη. Ο πατέρας μου πάντα μου μιλούσε για εσάς και τις δουλειές που κάνατε μαζί», εκείνος θα εκπλαγεί και θα εκδηλώσει αμέσως το ενδιαφέρον του προς το πρόσωπό της. Κάπως έτσι θα προκύψει μια συμπάθεια, που με την επιμονή της Τζένης θα οδηγηθεί σε φλερτ.

Παρόλο που στο μεταξύ η σχέση της με τον Στέφανο θα τερματίσει και θα ξεκινήσει να ζει στο πλευρό του Παύλου, δεν θα διστάσει να έρθει κοντά με τον Αριστοτέλη προκειμένου να τη μάθει να χειρίζεται καταστάσεις στην επιχείρηση των Αργυρών. Εκείνος θα γοητευτεί από την προσοχή που θα του δείχνει και μάλιστα καταλαβαίνοντας κάποια στιγμή τις προθέσεις της, θα τολμήσει να της πει: «Είμαι πρόθυμος να σου δώσω τα εφόδια που χρειάζεσαι, αρκεί για κάποιες ώρες να σε έχω μόνο δική μου».

Η Τζένη όχι μόνο δεν θα προσβληθεί από την κουβέντα του, αλλά θα ενδώσει κιόλας στις ορέξεις του. Ο Παύλος θα καταλάβει το βρόμικο παιχνίδι που παίζει και θα αντιδράσει. Οταν όμως διαπιστώσει πως η οικογένειά του τού γυρίζει την πλάτη για τη σχέση του μαζί της, θα την ενθαρρύνει για να μη χάσει το μερίδιό του στην περιουσία.

Αυτός αργοπεθαίνει στη φυλακή και η Τζένη στην Αγγελική ζει ένα θρίλερ

Λίγο αργότερα και ενώ το σχέδιο της Τζένης αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα, θα λάβει ένα γράμμα από τον πατέρα της, με το οποίο θα την πληροφορήσει πως πλέον είναι στη φυλακή. Τα νέα όμως δεν θα σταματήσουν εκεί. Μεταξύ άλλων θα της γράψει πως πεθαίνει από καρκίνο. Η Τζένη θα συγκλονιστεί αλλά θα είναι δύσκολο να ταξιδέψει τόσο μακριά για να τον δει.

Διαβάστε περισσότερα