Συγκλονίζει η Νόνη Ιωαννίδου: “Όταν έφυγε ο άντρας μου έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου”

SHOWBIZ

“Είναι μαζί μου εδώ κοντά μου και μέσα μου. Στον άντρα μου χρωστώ το μεγαλύτερο μέρος αυτού που έφτασα να είμαι” ανέφερε με τρυφερότητα η Νόνη Ιωαννίδου.

Στο πλατό του The2night Show βρέθηκε η ηθοποιός Νόνη Ιωαννίδου, η οποία μίλησε για την καριέρα της και όσα άφησε πίσω αλλά συγκίνησε και με την εξομολόγηση της για την απώλεια του συζύγου της Άκη Τριανταφύλλου πριν από τρεισίμιση χρόνια.

Η ίδια ανέφερε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Πέρασαν τα χρόνια και δεν παίρνεις χαμπάρι πότε περνάει ο χρόνος. Έχασα τον άντρα μου πριν από τρεισήμισι χρόνια και είπα πω πέρασε μέσα σε μία νύχτα. Αισθάνθηκα ότι χάθηκε σε μια νύχτα ο χρόνος. Μέσα σου νιώθεις νέος, ορμητικός, γεμάτος δύναμη και πολλά άλλα αλλά το περίβλημα κάπως μεταβάλλεται και στο θυμίζει λίγο.»

Και συνέχισε για τον θάνατο του συζύγου της: «Είναι μαζί μου εδώ κοντά μου και μέσα μου. Στον άντρα μου χρωστώ το μεγαλύτερο μέρος αυτού που έφτασα να είμαι γιατί με αγαπούσε τόσο που δεν ήθελε να με αλλάξει. Ήθελε να με οδηγήσει εκεί που ήμουν. Ήταν και δάσκαλος μου. Όταν έφυγε, έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου. Χάθηκα. Αλλά επειδή διδάχτηκα τόσα δίπλα του, έμαθα και την απόσπαση. Ότι δεν είσαι πιασμένος πάνω από τον άλλον, είσαι αυθύπαρκτος και πρέπει να στέκεις. Η αγάπη είναι απύθμενη, δεν τελειώνει φεύγοντας το φυσικό σώμα.»

Για το γεγονός ότι είχε αποσυρθεί με τον άντρα της στον Παρνασσό είπε: «Εγώ δεν σκέφτηκα καθόλου την καριέρα μου. Δεν υπήρξα καριερίστα. Πάντα αποζητούσα κάτι άλλο στην ζωή μου. Ενώ όλα πήγαιναν υπέροχα και κάπλαζαν, όταν γνώρισα εκείνον, κάτι κλείδωσε αυτόματα. Το φεύγουμε ήρθε πολύ φυσικά. Λέμε καμια φορά θυσία τα αυτονόητα. Θυσιάζουμε πολύ σημαντικά πράγματα για το τίποτα στην ζωή μας.»

Συγκλονιστικά λόγια αγάπης από τη Νόνη Ιωαννίδου.

Διαβάστε περισσότερα