“Βόμβα” στις 8 Λέξεις: Σε τραγική κατάσταση η Σμαράγδα!

TV, ΜΟΔΑ

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 8/12 επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις αφού η Σμαράγδα θα βρεθεί σε τραγική ψυχολογική κατάσταση και θα βάλει τελεσίγραφο στον Σίμο: Ή αυτή ή ο τζόγος.

8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 113 – 114 β κύκλος

Ο Οδυσσέας γίνεται έξαλλος με τον πλαστό πίνακα κι η Σύνθια αναλαμβάνει να το ερευνήσει. Η Σμαράγδα βάζει τελεσίγραφο στον Σίμο να διαλέξει ανάμεσα σε εκείνη και τον τζόγο, αλλά εκείνος δεν δείχνει διατεθειμένος να σταματήσει. Η Έλλη συνεχίζει να ψάχνει με μανία το ημερολόγιό της ενώ ο Φρίξος την ειρωνεύεται για το περιεχόμενό του, οδηγώντας το ζευγάρι σε έναν ακόμα καυγά.

Ο Άκης νιώθει άβολα απέναντι στην Αποστολία και προσπαθεί να καταλάβει αν νιώθει κάτι παραπάνω γι’ αυτόν ή όχι. Η Αντριάνα καταφθάνει στην Κέρκυρα και τα βάζει με τον Οδυσσέα που ενώ ήξερε ότι ο Μάρκος την δούλευε, δεν την προστάτευσε. Ο Σωτήρης στέλνει ένα συγκινητικό γράμμα στην Τζουλιάνα. Ο Έκτορας ανακαλύπτει κάτι πολύ ενδιαφέρον για την Ελεονώρα.

Η Αντριάνα κάνει μια σκηνή άνευ προηγούμενου, αφήνοντας Μάρκο και Ναυσικά εμβρόντητους με την τρελή της συμπεριφορά. Ο Μιχαήλ και η Βικτώρια αισθάνονται τεράστια αμηχανία μετά την επίθεση που τους έκανε ο Δημήτρης και φεύγουν κακήν κακώς από το εστιατόριο, πριν καν προλάβουν να τελειώσουν το φαγητό τους. Η Σύνθια ανακαλύπτει τον άνθρωπο που πούλησε τον πλαστό πίνακα του Οδυσσέα και του λέει το όνομά του. Ο Αιμίλιος κάνει βόλτες με την Ελισάβετ στο Ναύπλιο, την γεμίζει δώρα και το ζευγάρι περνάει αξέχαστες στιγμές.

Η Αντριάνα δεν το βάζει κάτω και πάει στο γραφείο του Μάρκου για δεύτερο κύκλο επίθεσης. Η Έρση συναντάει έναν παλιό της φίλο ζωγράφο στην Κέρκυρα και κανονίζουν να βγούνε για καφέ. Κάποιος βρίσκει το ημερολόγιο της Έλλης και την παίρνει τηλέφωνο. Ο Σίμος καλεί Εύα και Νικηφόρο στο σπίτι τους και τους βάζει να ακούσουν την περιβόητη ηχογράφηση που ο Μάρκος ομολογεί τα πάντα σχετικά με τα αναβολικά. Η Εύα μένει εμβρόντητη από αυτά που ακούει κι αμέσως ζητάει εξηγήσεις από τον Νικηφόρο.

 

8 Λέξεις: Mεγάλος κίνδυνος για την Σμαράγδα

Η Σμαράγδα (Βαρβάρα Λάρμου) συνεχίζει τον τζόγο και βυθίζεται στα χρέη, με κίνδυνο να χάσει το ατελιέ της. Όταν ζητά δανεικά από την Άκη (Γιώργος Παρτσαλάκης), αυτός της θέτει ως όρο να χωρίσει από τον Σίμο (Απόστολος Γκλέτσος).

ΣΜΑΡΑΓΔΑ – ΣΙΜΟΣ

Το πάθος αλλά και η σχέση του Σίμου με τη Σμαράγδα θα συνεχιστεί. Μάλιστα θα πάνε τη σχέση τους και ένα βήμα παραπέρα, καθώς με κάποιο τρόπο θα το κάνουν πιο επίσημο, ενώ τη Σμαράγδα θα γνωρίσει και η Ολυμπία και μάλιστα θα έχουν μια πάρα πολύ καλή σχέση. Οσο για τη Σμαράγδα, θα συνεχίσει να υποκύπτει στους εκβιασμούς της Στέλλας και της Ευτυχίας, όμως κάποια στιγμή όλα αυτά θα αλλάξουν και η Σμαράγδα θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Τόσο ο Λουκάς όσο και ο Αρώνης θα συνεχίσουν να τη στηρίζουν, ενώ ο Σίμος θα βρθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη οικογενειακή περιπέτεια.

Διαβάστε περισσότερα