Η περιπέτεια υγείας του Ηλία Μαμαλάκη: «Έχουν περάσει 15 – 17 μέρες που έχω κάνει την επέμβαση»

SHOWBIZ

Σε μια λεπτή χειρουργική επέμβαση στο βλέφαρό του αριστερού ματιού υποβληθεί πριν λίγο καιρό η Ηλίας Μαμαλάκης. Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» αποκάλυψε πως η δυσκολία που είχε κάποιες φορές να δει καλά, όταν κουραζόταν τον οδήγησε στο χειρουργείο.

«Έκανα βλεφαροπλαστική στο αριστερό μάτι. Όχι για λόγους αισθητικής, αλλά γιατί είχα μια πτώση που έπρεπε να διορθωθεί. Δεν έβλεπα πολύ καλά, όταν ήμουν καθιστός και έβλεπα τηλεόραση.  Κουραζόταν το μάτι και έπεφτε το βλέφαρο», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης για την περιπέτεια υγείας του.

Και συνέχισε: «Έχουν περάσει 15 – 17 μέρες που έχω κάνει την επέμβαση. Έχω αναρρώσει, έχω βγάλει τα ράμματα και  όπου να’ ναι θα φύγει και το πρήξιμο. Είναι μια εγχείρηση που κράτησε 2,5 με 3 ώρες με μέθη».

Ωστόσο, μετά την επέμβαση δεν χρειάστηκε να μείνει κλινήρης και επέστρεψε αμέσως στο σπίτι, όπου ακολούθησε τις οδηγίες των γιατρών για να αναρρώσει πλήρως,

Την ίδια στιγμή, όμως, ο Ηλίας Μαμαλάκης είναι και ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς έγινε ξανά παππούς. «Είναι πρωτόγνωρη χαρά, το πιάνεις στα χέρια σου, νιώθεις τους χτύπους της καρδιάς και  νομίζεις ότι είναι το ιερότερο και μεγαλύτερο ηρεμιστικό που μπορεί να νιώσει κανείς», είπε χαρακτηριστικά για το μωρό.

Τέλος,  για την απουσία του από την τηλεόραση ανέφερε: «Έχω 10 χρόνια να κάνω τηλεόραση. Ή είσαι διαδρομιστής και γυρίζεις στους διαδρόμους και λες πόσο ωραίος είμαι ή έχεις πολλούς χορηγούς».

  Η συγκινητική εξομολόγηση της Ιωάννας Μαλέσκου: «Θα πάω να κάτσω γιατί δε νιώθω καλά»

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα