Πέμπτη 28/05: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

ΖΩΔΙΑ

Η Σελήνη στο Λέοντα μας εξοπλίζει με σιγουριά και αυτοπεποίθηση και μας δημιουργεί την εντύπωση ότι αν θέλουμε, όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο αέρας του νικητή, η υπερήφανη και αγέρωχη στάση μας, η θέρμη, η ζωντάνια, αλλά και η ξεχωριστή παρουσία μας θα μας κάνουν να συγκεντρώσουμε το ενδιαφέρον του περίγυρού μας, πετυχαίνοντας πιο εύκολα τον όποιο σκοπό μας.

Από την άλλη, ταυτόχρονα με την επίδειξη των ταλέντων ή των ικανοτήτων μας, είναι απαραίτητο να καλύψουμε κάποιες αδυναμίες μας και φυσικά να εκτεθούμε όσο χρειάζεται, διαφορετικά θα δώσουμε λαβή για αρνητικά σχόλια ή θα χαλάσουμε την εικόνα μας. 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Λέοντεςδείξτε σε όλους πόσο ξεχωριστοί και ικανοί είστε, στην πράξη κι όχι μόνο με το… ύφος ή την «ξέρεις σε ποιον απευθύνεσαι;» στάση σας. Λάμψτε μέσα από τα δημιουργήματα και τα ταλέντα σας, αφού σας δίνεται η ευκαιρία.

Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι, τόσο στο σπίτι όσο και τη δουλειά σας,θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες αλαζονικές συμπεριφορές ή τον υπέρμετρο εγωισμό,αλλά καλό θα ήταν να μην ιδρώσει το αφτί σας για να μπορέσετε να επιβάλλετε τις δικές σας θέσεις.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι, οικονομικά κι εpωτικά, ευνοείστε. Οπότε μη διστάζετε, ούτε να αμφιβάλλετε! Αν πιστεύετε στον εαυτό σας, τότε κι η άλλη πλευρά δε θα σας αμφισβητήσει.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα