Πέφτει «βόμβα» στις Άγριες Μέλισσες – Η Δρόσω παντρεύεται και ο Κωνσταντής χωρίζει για χάρη της

TV

«Βόμβα» πρόκειται να πέσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», όταν η Δρόσω ανακοινώσει πως παντρεύεται, ενώ από την άλλη ο Κωνσταντής θα χωρίσει για χάρη της.

Ο Κωνσταντής δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Δρόσω και είναι αποφασισμένος να τη σώσει και να τη βγάλει από τον βούρκο της Τρούμπας. Εχοντας αυτό ως μόνη έγνοια, βλέπει όλο και λιγότερο τη Δόμνα, η οποία δεν έχει μάθει να την αγνοούν. Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους είναι γεγονός.

Η Δρόσω, επηρεασμένη από τη συνάντηση της με την Ελένη, παίρνει μια μεγάλη απόφαση. «Θα σταματήσω από την Τρούμπα. Θέλω να φύγω από εδώ. Τι λες;», ρωτάει τον Τάκη. «Ναι, Δροσούλα μου. Μαζί να είμαστε και ό,τι θέλεις εσύ. Τι θα κάνω χωρίς εσένα!», της απαντάει εκείνος. Ο Τάκης βρίσκει ένα παράτολμο σχέδιο για να μαζέψει χρήματα ώστε να έχουν ένα κομπόδεμα και να κάνουν ένα καινούριο ξεκίνημα. Ομως, το σχέδιό του για να βγάλει εύκολα λεφτά όχι μόνο στέφεται από αποτυχία, αλλά βάζει σε κίνδυνο και τη δικιά του ζωή και της Δρόσως. Τελικά καταφέρνουν να γλιτώσουν και η Δρόσω συνειδητοποιεί ότι ο άνθρωπος που τη δένει η μοίρα είναι αυτός. Ετσι δέχεται να κάνει ένα σημαντικό βήμα στη σχέση της. «Μου είχες ζητήσει να σε παντρευτώ. Λέω να προχωρήσουμε και να κάνουμε αυτό το βήμα», του αναφέρει κι εκείνος πετάει από τη χαρά του.

Άγριες Μέλισσες Δρόσω Κωνσταντής

Η ανακοίνωση πως η Δρόσω παντρεύεται στη σειρά Άγριες Μέλισσες

Η Δρόσω και ο Τάκης ανακοινώνουν την απόφασή τους να παντρευτούν αλλά η Κούλα δεν δείχνει να συμφωνεί. «Γιατί, καλά δεν είστε κι έτσι; Τι τα θέλετε τα παντρολογήματα;», τους ρωτάει, αλλά εκείνοι είναι αποφασισμένοι. Την ίδια ώρα ο Κωνσταντής δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Δρόσω. Δεν μπορεί να χωνέψει ότι αυτό το κορίτσι που ήταν η χαρά της ζωής και το στολίδι του χωριού τους έμπλεξε τόσο άσχημα και θέλει να τη βοηθήσει. Τι κι αν της είπε να γυρίσει πίσω; Εκείνη ήταν αμετάπειστη. Ομως κρατάει το μυστικό της και δεν λέει σε κανέναν για εκείνη. Βέβαια, η Δρόσω όταν γυρίσει στο Διαφάνι θα ζητήσει πίσω το παιδί της και η Ελένη θα ξεσπάσει την οργή της.

Η συνάντησή τους στο καμπαρέ της Τρούμπας δεν μπορεί να του βγει από το μυαλό και το γεγονός τον έχει αναστατώσει, κάτι που γίνεται η αντιληπτό από τη Δόμνα. «Κωνσταντή, τι συμβαίνει; Βλεπόμαστε όλο και πιο λίγο και όταν είμαστε μαζί είσαι αλλού;», τον ρωτάει με ένταση. «Τι θες, Δόμνα; Εχω πολλές δουλειές και έχουν πέσει μαζεμένα πολλά τώρα που γύρισε και ο πατέρας μου», της αποκρίνεται απότομα, αλλά εκείνη φαίνεται να είναι ενοχλημένη. Δεν έχει μάθει να της μιλούν έτσι και δεν θα καταπιεί εύκολα μια τέτοια συμπεριφορά. «Αν είναι να μου μιλάς έτσι θα φύγω. Πάω στη Λάρισα. Δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι να πούμε αυτή τη στιγμή. Να ξέρεις όμως ότι δεν συγχωρώ εύκολα».

Ο Κωνσταντής ξανακατεβαίνει στην Αθήνα και είναι αποφασισμένος να βγάλει από τον βούρκο τη Δρόσω. Δεν έχει ενημερώσει κανέναν. Πάει και πιάνει τον Τάκη. «Ακου, αυτή δεν είναι ζωή για τη Δρόσω. Πρέπει να γυρίσει στο χωριό», του λέει. «Και ποιος είσαι εσύ που θα πεις τι θα κάνει και τι δεν θα κάνει; Η Δρόσω είναι μαζί μου. Αρραβωνιαστικιά μου και θα παντρευτούμε. Δεν σου πέφτει λόγος και στρίβε», είναι τα λόγια του Τάκη. Και τότε οι δύο άντρες, κουβέντα στην κουβέντα, καταλήγουν να τσακώνονται. Την επομένη, όταν ο Κωνσταντής βρίσκει τη Δρόσω, της λέει μια απρόσμενη είδηση: «Η Ελένη πήρε χάρη. Θα αφεθεί ελεύθερη». Η κοπέλα πέφτει από τα σύννεφα. Δεν πιστεύει ότι η αδελφή της πλέον δεν θα είναι φυλακισμένη και πως όλος αυτός ο εφιάλτης τελειώνει και για εκείνη και για όλες τις αδελφές. Την ίδια στιγμή στο σπίτι των Σεβαστών είναι αναστατωμένοι με την εξαφάνιση του Κωνσταντή. «Μα πού μπορεί να πήγε αυτό το παιδί; Αυτός δεν τα κάνει αυτά», λέει η Μυρσίνη. Και ο Μελέτης όμως είναι ιδιαίτερα ανήσυχος, αφού ο Κωνσταντής είναι λίγες οι φορές που του κρύβει κάτι.

 

Ο Βόσκαρης παίρνειτ η θέση του Προύσαλη

Ο Προύσαλης ενημερώνεται από την υπηρεσία ότι σύμφωνα με τα χρόνια που έχει στο Σώμα, ήρθε η ώρα να πάρει προαγωγή. Τρέχει στη Δέσπω. «Μάνα, ετοιμάσου. Ο γιος σου θα γίνει ανώτατη αρχή», της λέει όλο καμάρι και μετά πηγαίνει στο καφενείο για να ανακοινώσει τα νέα. «Αυτό θέλει κέρασμα», του λένε οι συγχωριανοί του και ο ενωμοτάρχης υπόσχεται ένα μεγάλο γλέντι για να το κάψουν και να πιουν όλοι στην υγεία του. «Λοιπόν, απόψε θα καεί το πελεκούδι. Ολα δικά μου», τους λέει. Πράγματι, στο καφενείο της Βιολέτας στήνεται μεγάλο γλέντι. Στο μεταξύ ο Μάνος Βόσκαρης μπορεί να έχει ηττηθεί ολοκληρωτικά και να έχει χάσει τη θέση του ως διευθυντής των φυλακών μετά τη δραπέτευση των κρατουμένων, δεν έχει χάσει όμως τους συμμάχους του και ζητάει τη βοήθεια της Μυρσίνης. Μυρσίνη και Κωνσταντής γνωρίζουν ότι ο Βόσκαρης είναι ένας άνθρωπος που θα τους φανεί χρήσιμος στο μέλλον και ξέρουν ότι αφού ήταν επιστήθιος φίλος του Σέργιου δεν θα προδώσει την εμπιστοσύνη τους. Αλλωστε το έχει αποδείξει.

Ετσι πιέζουν τον υφυπουργό Δικαιοσύνης, τον Σταματέλο, να κάνει ό,τι μπορεί ώστε ο άνθρωπός τους να είναι εκείνος που θα πάρει τη νέα θέση στο αστυνομικό τμήμα του Διαφανίου. Ο ενωμοτάρχης στο μεταξύ περιμένει την πολυπόθητη προαγωγή. Αντ’ αυτής όμως βλέπει μπροστά του τον Βόσκαρη. «Τι θες εσύ εδώ;», τον ρωτάει μόλις τον αντικρίζει. «Τι έγινε, Βασίλη; Σου έλειψα; Δεν σε βλέπω να είσαι πολύ χαρούμενος που με βλέπεις». Ο Προύσαλης πέφτει από τα σύννεφα όταν μαθαίνει τον λόγο που είναι εκεί ο Μάνος. Κι αυτό γιατί αυτοί οι δύο άντρες έχουν παρελθόν και πολύ κακές σχέσεις. Ο ενωμοτάρχης παλιά

ήταν προϊστάμενος του Βόσκαρη στις φυλακές και ήξερε από τότε τι κουμάσι είναι. Γι’ αυτό και είχε κάνει αναφορά στους ανωτέρους του και είχε εισηγηθεί να τον διώξουν από δεσμοφύλακα. Ομως δεν έγινε δεκτό. Αυτό, ο νέος διοικητής του αστυνομικού τμήματος Διαφανίου δεν το έχει ξεχάσει.

Διαβάστε περισσότερα