Παντρεύτηκε κρυφά η Ευγενία Δημητροπούλου

SHOWBIZ

Πρώτο κατά αποκλειστικότητα σας είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr τον σύντροφο της Ευγενίας Δημητροπούλου πριν από λίγους μήνες. Η γνωστή ηθοποιός και ο νευροχειρουργός αγαπημένος της, κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για τον λόγο αυτό η ευχάριστη είδηση δεν έγινε γνωστή.

Η Ευγενία Δημητροπούλου, που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος, είχε μιλήσει για την πρόταση γάμου που είχε δεχτεί από τον Στέλιο Βλατάκη τον περασμένο Ιανουάριο στη Φαίη Σκορδά και το Πρωινό. Μάλιστα είχε δείξει και το μονόπετρο που της είχε προσφέρει.

Η ηθοποιός είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Ναι μου έγινε πρόταση γάμου. Ήταν απρόσμενη για μένα. Δεν το περίμενα καθόλου. Μπήκα μέσα στο σπίτι και το είδα. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, η αδερφή μου το ήξερε, ήταν συνεργός. Είχαν πάει μαζί να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Γυρνάω κουρασμένη από το γύρισμα και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Λίγο πριν από τις γιορτές έγινε. Ήταν σε εκείνο το κενό που ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά. Πήρα την αδερφή μου τηλέφωνο, η οποία είχε φύγει από το σπίτι λίγο πριν από την πρόταση. Τους γονείς μου, οι οποίοι για λόγους υγείας έχουν κατέβει στην Αθήνα. Έχουμε μοιραστεί ωραίες στιγμές με την οικογένειά μου, με εκείνους το μοιράστηκα».

Αυτός είναι ο σύζυγος – πλέον – της Ευγενίας Δημητροπούλου

Ευγενία Δημητροπούλου σύντροφος στέλιος βλατάκης νευροχειρούργος

Ο σύντροφος της πανέμορφης ηθοποιού κατάγεται από την Κρήτη και όσοι τον γνωρίζουν καλά μιλάνε για ένα αρσενικό παλαιάς κοπής, πραγματικό τζέντλεμαν, που από την πρώτη στιγμή σε κατακτά…

Διαβάστε περισσότερα