Νεφέλη Λιβιεράτου: Η κόρη των Εύη Αδάμ και Λάμπη Λιβιεράτου έγινε 19 ετών και εντυπωσιάζει με την ομορφιά της

SHOWBIZ

Ο Λάμπης Λιβιεράτος δεν είναι μαζί με την Εύη Αδάμ. Αυτό, διότι έχουν χωρίσει. Όμως, οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο κόρες. Πρόκειται για τη Νεφέλη και τη Δανάη. Οι δυο αδερφές είναι πανέμορφες και αγαπημένες. Μάλιστα, υπάρχουν φωτογραφίες στο Instagram που το αποδεικνύουν.

Η Νεφέλη είναι το πρώτο παιδί που απέκτησε ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ, και όσο μεγαλώνει, τόσο πιο όμορφη γίνεται. Και τα δύο κορίτσια έχουν μια απίστευτη ομορφιά, και γι’ αυτό φυσικά «ευθύνονται» οι γονείς τους.

– Η 19χρονη κόρη του ζευγαριού έχει πολλά στοιχεία και από τους δυο γονείς της, όμως είναι μια πραγματικότητα πως δεν μπορείς με τίποτα να πάρεις τα μάτια σου από τα δικά της. Έχουν υπέροχο πράσινο χρώμα είναι μεγάλα και εκφραστικά τόσο, που σε μαγεύουν. Φυσικά εκτός από υπέροχο πρόσωπο, έχει κι εκπληκτικό κορμί για το νεαρό της ηλικίας της.

– Η Νεφέλη και η αδερφή της μας χαρίζουν υπέροχες πόζες και φωτογραφίες τόσο με μαγιό, όσο και με τα εκπληκτικά καλοκαιρινά τους σύνολα. Όμως ας παραδεχτούμε κάτι, η φωτογραφία που ανέβασε εχθές στα stories της η Νεφέλη ήταν απίστευτη., Φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό με pattern σε ασπρόμαυρο χρώμα και ένα λευκό πουκάμισο από πάνω, η Νεφέλη μας «τρέλανε» και μας έκανε να κοιτάζουμε τη φωτογραφία της ξανά και ξανά.

Διαβάστε περισσότερα