Νεαρός πάσχει από σπάνια ασθένεια και στα 20 του μοιάζει με 5χρονο αγόρι-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αληθινή ιστορία: Πρόκειται για μία πέρα για πέρα αληθινή ιστορία. Η ανθρώπινη ύπαρξη κρύβει πολλές εκπλήξεις. Αρκεί κανείς να τις ανακαλύψει. Μάλιστα, οι συγκεκριμένες εκπλήξεις κρύβουν δυνατά μαθήματα.

Μαθήματα, όπως εκείνα που βγαίνουν μέσα από την ιστορία του Κρίστοφερ, ο οποίος είναι είκοσι ετών. Αναλυτικότερα:

Αληθινή ιστορία: Ο Κρίστοφερ και ο νανισμός

Ο Κρίστοφερ Ρέα από το Ντέλαγουερ των ΗΠΑ πάσχει από μία πολύ σπάνια μορφή νανισμού που τον κάνει να δείχνει στα μάτια των αδαών σαν ένα παιδί που ετοιμάζεται να πάει για πρώτη φορά στον βρεφονηπιακό σταθμό.

Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος για να επιδεικνύουμε αυτόν τον κατάπτυστο και επικίνδυνο οίκτο που συχνά επιδεικνύουμε απέναντι σε ανθρώπους με αναπηρίες. Ο Κρίστοφερ, όπως λένε οι φίλοι και η οικογένειά του, είναι ένας νεαρός με φοβερή αίσθηση του χιούμορ που λατρεύει το αμερικάνικο wrestling και τα video games.

Μάλιστα, σε αυτά τα τελευταία διαπρέπει αγγίζοντας το ένα high score μετά το άλλο. Έτσι, ο Κρίστοφερ αποτελεί μία πολύ καλή υπενθύμιση ότι πρέπει να ζούμε τη ζωή μας κάθε μέρα, κάθε στιγμή και όχι να γκρινιάζουμε για το παραμικρό. Να το ζούμε όπως ο Κρίστοφερ, που χαμογελά πλατιά μπροστά στις μεγάλες δυσκολίες που βιώνει.

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες από τον Κρίστοφερ

Διαβάστε περισσότερα