Μάρκος Σεφερλής: «Κατέρρευσα, έκανα πρόβες με ορούς στο νοσοκομείο»

SHOWBIZ

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο «Secret», το οποίο ανήκει στα «Παραπολιτικά». Ο Έλληνας ηθοποιός παραχώρησε μία απολαυστική και ταυτόχρονα αποκαλυπτική συνέντευξη. Άλλωστε, ο ίδιος συνηθίζει να παραχωρεί ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις. Αναλυτικότερα, τα όσα ανέφερε σε εκείνη του «Secret»:

Δεν σταματά ποτέ. Αντίθετα, η δύσκολη περίοδος της καραντίνας τον έκανε ακόμα πιο δημιουργικό. Έτσι, ξεκίνησε στο Δελφινάριο με την παράσταση Dettolμη και γοητεία. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι εργασιομανής και τελειομανής. Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει σε συνέντευξη που δίνει στο Secret των Παραπολιτικών και την Σπυριδούλα Τριάντου, υπήρξε μια στιγμή που κατέρρευσε.

Μάρκος Σεφερλής: «Η ενέργεια που παίρνω από τον κόσμο, μου δίνει δύναμη»

«Συνέβη το 2009, όταν έκανα τον Μπακαλόγατο. Ήταν τόσο κοπιαστική παράσταση, τόσο απαιτητική, που έπαθα υπερκόπωση. Δεν με τρόμαξε όμως. Έρχονταν οι συνεργάτες στο νοσοκομείο και έκαναν πρόβες. Όταν είδα και αυτό από τον εαυτό μου, με ορούς να κάνω πρόβα, ε, είπα ότι είμαι ικανός για όλα. Από τότε δεν μου έχει συμβεί τίποτα, δεν κάνω κάτι το ιδιαίτερο, ίσα ίσα, δεν κοιμάμαι πολύ. Είναι η ενέργεια που παίρνω από τον κόσμο που μου δίνει δύναμη. Όταν δεν δουλεύω κάτι παθαίνω», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Διαβάστε περισσότερα