Κώστας Χαρδαβέλλας: Τα νούμερα μου έφεραν τον καρκίνο – Οι γιατροί μου έλεγαν ότι είμαι τρελός»

SHOWBIZ

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για την πίεση του ανταγωνισμού, τα προβλήματα της υγείας του, αλλά και για το γάμο του που σε αντίθεση με τις προβλέψεις των φίλων του, κράτησε 28 χρόνια.

[asd1]

«Είμαι 50 χρόνια στη δημοσιογραφία και 42 στην τηλεόραση. Στην τηλεόραση νιώθω λίγο σαν γκουρού. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να σταματήσω την τηλεόραση, όχι από ανάγκη προβολής, αλλά δημιουργίας. Ακόμη έχω να πω και να δώσω πράγματα. Όλο αυτό που κάνω για μένα είναι ζωή. Δεν έχω καθόλου ενοχές ότι καλύπτω τη θέση ενός νέου γιατί έχω βγάλει τουλάχιστον 30 δημοσιογράφους. Η Αγγελική Νικολούλη ήταν ρεπόρτερ μου. Συγκρουστήκαμε και έφυγε. Όταν την είδα να κάνει την ίδια εκπομπή στον ΣΚΑΪ, τρελάθηκα και αρχίσαμε έναν καυγά. Τώρα είμαστε αγαπημένοι φίλοι. Η Αγγελική κάνει πολύ καλύτερα την εκπομπή τώρα απ’ ότι την έκανα εγώ τότε» ανέφερε, αρχικά, ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Έχω παραδεχθεί ότι έχω κάνει κίτρινα πράγματα στην τηλεόραση που μετανιώνω τώρα. Στην εκπομπή “60 λεπτά χωρίς μοντάζ” στο Mega το 1992 έκανα μερικές φορές κίτρινη δημοσιογραφία. Τα νούμερα μου έφεραν τον καρκίνο και γι’ αυτό είμαι σε αυτό εδώ το κανάλι που δεν έχουμε ανταγωνισμούς. Έκανα χημειοθεραπείες και εκπομπή στο Alter γιατί ήθελα να αποδείξω στον καρκίνο ότι δεν θα με φάει αυτός, αλλά εγώ. Οι γιατροί μου έλεγαν ότι είμαι τρελός» συμπλήρωσε ο γνωστός δημοσιογράφος.

  Ευκλείδης Τσακαλώτος: Xώρισε μετά από 35 χρόνια γάμoυ για τα μάτια της υπoψήφιας Ευρωβουλευτού

Διαβάστε περισσότερα