Ήλιος: Ο Νικήτας μπλεγμένος σε νέα δολοφονία – Σε άσχημη κατάσταση η Ληδία

TV

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της Τρίτης 12/10 στην σειρά Ήλιος. Ο Νικήτας για ακόμη μια φορά είναι μπλεγμένος σε νέα δολοφονία, με την Ληδία να βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Οι 12/10 εξελίξεις στην σειρά Ήλιος

Η δολοφονία της Τζένης έρχεται να προσθέσει νέα αγωνία στη Λήδα και στον Νικήτα. Όλα τα στοιχεία τον ενοχοποιούν και ο Νικήτας, που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το άλλοθί του για να μην προδώσει την Δάφνη, κινδυνεύει να κατηγορηθεί.

Ο Ιάσωνας αλλάζει κρησφύγετο με τη βοήθεια της Εύας και ο Δημήτρης χάνει ξανά τα ίχνη του. Η Ελπίδα, όμως, αποφασίζει να «στριμώξει» την Ελένη για να πάρει περισσότερες πληροφορίες.

Ο Δημήτρης ζητάει συνεργασία με τον Στέφανο και προσπαθεί να στριμώξει την Αλεξάνδρα για να μάθει τι την ενώνει με την Έλσα. Η Αλίκη, απελπισμένη, αποφασίζει να μιλήσει στον Δημήτρη.

Η Λήδα νιώθει ότι το μέλλον και τα όνειρά τους με τον Νικήτα γκρεμίζονται. Η Έλσα είναι έτοιμη να εμπιστευθεί τον Δημήτρη εναντίον της Αλεξάνδρας. Οι υποψίες της Μαργαρίτας γιγαντώνονται όταν συναντά την Αλίκη και την Αλεξάνδρα μαζί.

 

Και η Μαργαρίτα νεκρή στην σειρά Ήλιος

Στον Ήλιο, την ώρα που Μαργαρίτα και Αλίκη πηγαίνουν στο τμήμα, όλα αλλάζουν από ένα τροχαίο που αποβαίνει μοιραίο. Ο Δημήτρης αναρωτιέται τι συνδέει αυτές τις δύο γυναίκες και η αλήθεια δεν αργεί να βγει στο φως.

TV Ρεπορτάζ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Η Μαργαρίτα φέρνει σε απόγνωση την Αλίκη αφού είναι έτοιμη να πει τα πάντα για τη δολοφονία του άντρα της στην αστυνομία. «Θα το πεις εσύ ή εγώ;», τη ρωτάει. «Σε παρακαλώ, δώσε μου λίγο χρόνο ακόμα. Πρέπει να μιλήσω στα παιδιά μου, να τους εξηγήσω», την παρακαλάει εκείνη και η Μαργαρίτα της δίνει μόνο μια μικρή διορία. Την ίδια ώρα ο Δημήτρης ζητάει εμπιστευτικά τη βοήθεια του Μιχάλη για την υπόθεση Βολίδη και του δίνει να τσεκάρει όλες τις φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ. Η Αλίκη αισθάνεται ότι χάνει σιγά-σιγά τα πάντα. Ο Μιχάλης βρίσκει στα αρχεία που του έδωσε ο Δημήτρης τη φωτογραφία της Αλίκης από το βράδυ του φόνου του Βολίδη και δεν ξέρει τι να κάνει. Ενώ, κοντά στην αυτοκτονία είναι ο Ιάσωνας.

Την ίδια ώρα η Μαργαρίτα αναγκάζει την Αλίκη να πάει μαζί της στο Τμήμα. «Τέλος χρόνου. Θα πάμε μαζί. Θα πεις όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του άντρα μου», της λέει. Οι δύο γυναίκες ξεκινούν για το Τμήμα, αλλά αυτό που θα συμβεί στη διαδρομή θα αλλάξει τη ζωή της Αλίκης για πάντα καθώς έχουν ένα τροχαίο με τραγική κατάληξη. Η Μαργαρίτα χάνει τη ζωή της και η Αλίκη τραυματίζεται. Ολοι αναρωτιούνται, μαζί και ο Δημήτρης, τι δουλειά είχε η Αλίκη στο αυτοκίνητο της Βολίδη. Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης εκμυστηρεύεται στη Νέλλη τις υποψίες του για την Αλίκη. «Δεν ξέρω τι να κάνω. Να πω στον Δημήτρη το στοιχείο που έχω και τοποθετεί τη γυναίκα του στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Βολίδης εκείνη τη νύχτα;», αναρωτιέται.

Ήλιος Μαργαρίτα θάνατος

Η Αλίκη ξεπερνάει τον κίνδυνο από το ατύχημα, αλλά αυτό δεν ησυχάζει τον Δημήτρη. Οι υποψίες του για εκείνη τον βασανίζουν πια σοβαρά. Η Εύα με τον Αρη αισθάνονται αβοήθητοι, περιμένοντας με αγωνία την Αλίκη να συνέλθει. Η Αλίκη είναι πια αποφασισμένη να ομολογήσει όλη την αλήθεια για τον φόνο Βολίδη στον Δημήτρη. Η ώρα των αποκαλύψεων και για τους δύο έχει φτάσει. «Πρέπει να σου μιλήσω. Θα σου τα πω όλα», του λέει με δάκρυα στα μάτια. Επίσης, ακόμη έναν θάνατο θα δούμε σύντομα στην σειρά.

«Νομίζω ότι έχεις να μου δώσεις κάποιες εξηγήσεις και καλό είναι να μη μου κρύψεις τίποτα», της απαντάει. Εκείνη διστάζει αλλά πλέον δεν υπάρχει κανένα περιθώριο. «Εγώ σκότωσα τον Βολίδη. Εγώ είμαι η δεύτερη γυναίκα που ψάχνεις. Πήγα να προστατεύσω την Αλεξάνδρα. Θα τη σκότωνε. Τον χτύπησα για να την αφήσει», του ομολογεί. Από εδώ και πέρα τίποτα δεν θα είναι το ίδιο αφού ο Δημήτρης έχει πλέον να πολεμήσει μέσα του με αυτό που συμβαίνει. Τι θα επικρατήσει; Ο έρωτάς του για την Αλίκη ή το ηθικό του καθήκον;