Ήλιος (14/10): Οι αμφιβολίες δεν άργησαν να έρθουν στην σχέση ανάμεσα Λήδας – Νικήτα

TV

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της Πέμπτης 14/10 στην σειρά Ήλιος. Όπως σας αναφέραμε στο προηγούμενο επεισόδιο η Εύα μαζί με τον Ιάσονα ήρθα αρκετά κοντά. Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε πως η ίδια θα εκφράσει τα δυνατά συναισθήματα που τρέφει για εκείνον.

Τι πρόκειται να γίνει στην συνέχεια; Μάλιστα, εμείς έχουμε εξασφαλίσει σούπερ αποκλειστικό όπου ένα άλλο πρόσωπο της σειράς θα βρεθεί δολοφονημένο.

Οι 14/10 εξελίξεις στην σειρά Ήλιος

Η Δάφνη μετά την εμφάνιση της Ελπίδας στο κτήμα, φοβάται και σκέφτεται να φύγει. Ο Βασίλης πλησιάζει την Εύα και της ζητάει να τον φέρει σε επαφή με τον Ιάσωνα. Η Λήδα έχει αρχίσει να αμφιβάλει για τον Νικήτα.

Η Μαργαρίτα επισκέπτεται την Αλίκη και της λέει πως είναι σίγουρη πια ότι εκείνη και η Αλεξάνδρα βρίσκονται πίσω από το φόνο του άντρα της.

Η Εύα εκφράζει στον Ιάσωνα τα δυνατά συναισθήματα που νιώθει για εκείνον και έρχονται ακόμα πιο κοντά. Ο θυρωρός της πολυκατοικίας του γιατρού εμφανίζεται στην αστυνομία και ισχυρίζεται πως έχει νέα στοιχεία να τους δώσει για τη δολοφονία του Γιατρού.

Διαβάστε περισσότερα