Η γυναίκα του Κόμπι Μπράιαντ “ξεσπά” – Τα λόγια της ραγίζουν καρδιές

0
1865

Η γυναίκα του Κόμπι Μπράιαντ “ξεσπά” και μιλάει επιτέλους “ανοιχτά” για τον χαμό του αγαπημένου της συζύγου αλλά και της κόρης της! Τα λόγια της ραγίζουν καρδιές, μιας και η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά, “Το σώμα μου αρνείται να δεχθεί ότι η Τζίτζι δεν θα επιστρέψει σε μένα”.

Η ίδια μίλησε για πρώτη φορά για όλα όσα συνέβησαν και την μεγάλη θλίψη που βιώνει αυτή την περίοδο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μην μπορώντας πια να το κρύψει μέσα της, αποκαλύπτει τα συναισθήματά της δημοσίως, «Ήμουν απρόθυμη να βάλω τα συναισθήματα μου σε λέξεις. Το μυαλό μου αρνείται να δεχθεί ότι και ο Κόμπι και η Τζίτζι έχουν χαθεί. Δεν μπορώ να διαχειριστώ και τα δύο ταυτόχρονα. Είναι σαν να προσπαθώ να επεξεργαστώ ότι ο Κόμπι χάθηκε αλλά το σώμα μου αρνείται να δεχθεί ότι η Τζίτζι δεν θα επιστρέψει σε μένα. Είναι άδικο. Γιατί θα πρέπει να ξυπνήσω άλλη μια μέρα όταν το κοριτσάκι μου δεν θα μπορεί να έχει αυτή την ευκαιρία; Είμαι τόσο θυμωμένη. Είχε τόση ζωή για να ζήσει. Τότε συνειδητοποιώ ότι πρέπει να είμαι δυνατή και να είμαι εδώ για τις τρεις κόρες μου. Θυμωμένη που δεν είμαι με το Κόμπι και την Τζίτζι, αλλά είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ με τη Ναταλία, την Μπιάνκα και την Κάπρι. Ξέρω ότι αυτό που αισθάνομαι είναι φυσιολογικό. Είναι μέρος της διαδικασίας θλίψης. Απλά ήθελα να το μοιραστώ, σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος εκεί έξω που έχει βιώσει μια τέτοια απώλεια. Θεέ μου θα ήθελα να ήταν εδώ και αυτός ο εφιάλτης να τελείωνε. Προσεύχομαι για όλα τα θύματα αυτής της φρικτής τραγωδίας. Παρακαλώ, συνεχίστε να προσεύχεστε για όλους».

https://www.instagram.com/p/B8ZavYwDZ5y/?utm_source=ig_embed

youweekly

Διαβάστε περισσότερα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here