Η ερώτηση της ρεπόρτερ εκνεύρισε την Βίκυ Καγιά: «Τι εννοείς ακριβώς; Δεν καταλαβαίνω. Αυτό που κάνετε είναι λάθος»

SHOWBIZ

Αμέσως μετά το φινάλε του GNTM, η Βίκυ Καγιά, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Γιώργος Καράβας έκαναν δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία. Ωστόσο, υπήρξαν και ερωτήσεις για τις οποίες, η Βίκυ Καγιά δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της.

«Πιστεύετε ότι αδικήθηκε το αποτέλεσμα, επειδή στον Ηρακλή είχε δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία…» είπε η ρεπόρτερ, με τη Βίκυ να απαντά: «Που τη βρίσκετε την αδικία; Τι σχέση έχει αυτό».

 

Τις πρώτες τους δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση του τελικού του GNTM έκαναν η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Μια ερώτηση όμως, για τον Γιώργο Καράβα, εκνεύρισε τη Βίκυ Καγιά.

«Δεν έπεσε κανένα σύστημα, δεν έμεινε καμία ψήφος ακαταμέτρητη. Ήταν όλα τέλεια. Σκεφτόμουν μήπως… τριτώσει, αλλά μερίμνησε φέτος το κανάλι και η εταιρεία που ήταν πίσω από αυτό ήταν αυτή που έπρεπε. Όλα καλά. Δεν είναι καθόλου άδικο που κέρδισε ο Ηρακλής επειδή είχε τη δεύτερη ευκαιρία. Το άξιζε! Κέρδισε πολλά ο Ηρακλής και πάνω στην ατυχία του κορονοιού είναι και τυχερός για να ξεκουραστεί», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

«Κάποιοι έλεγαν ότι δεν μπορεί να επιβληθεί ο Γιώργος Καράβας στα παιδιά», είπε στη συνέχεια η ίδια ρεπόρτερ με την κριτή να μην κρύβει τον εκνευρισμό της: «Με ποια άποψη; Τι εννοείς; Πώς να επιβληθείς; Να κάνεις τι άλλο; Τι εννοείς ακριβώς; Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή είναι λάθος και άδικο. Μιλάμε για αγόρια και κορίτσια που τα αγόρια έχουν άλλη προσωπικότητα, άλλο τσαμπουκά και άλλο τρόπο να εκφράζονται. Αυτό είναι άδικο που λέτε για τον Γιώργο. Δικαίωμά της της Ηλιάνας να το πω και γνώμη της. Με ρωτάς τώρα κάτι, τι να πω σε αυτό; Ο καθένας μπορεί να πει αυτό που πιστεύει».


πηγη

Διαβάστε περισσότερα