Εκπτώσεις παραλήρημα στα Zara – Γυναικείο παλτό μόνο με 35 ευρώ

ΜΟΔΑ

Τα Zara όπως και πολλές άλλες αλυσίδες υποδηματων και ενδυμάτων, έχουν ξεκινήσει τις εκπτώσεις και γίνεται χαμός. Μάλιστα, σου βρήκα ένα παλτό το οποίο προκαλεί παραλήρημα με την απίστευτη προσφορά του. Κοστίζει μόνο 35€.

Το παλτό είναι το κατάλληλο πανωφόρι για όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορεί να φορεθεί το πρωί στο γραφείο ή για τι εξωτερικές σου δουλειές, για έναν καφέ ή φαγητό, αλλά και το βράδυ για ένα χαλαρό ποτάκι – Για όταν ανοίξουν τα μαγαζιά αφού από Τρίτη όλα κλείνουν.

Όπως και να έχει το συγκεκριμένο πλατό που σου βρήκα είναι πολύ ζεστό και σίγουρα δεν θα το βγάλεις από πάνω σου. Ενώ, η κουκούλα με μαλλί που έχει το κάνει ακόμη πιο χουχουλιάρικο.

Παλτό με κουκούλα με μαλλί – Από 59,99 € μόνο με 34,99 €

Πρόκειται για το παλτό από σύμμεικτο ύφασμα με μαλλί. Με όρθιο γιακά με αποσπώμενη κουκούλα σε όψη συνθετικής γούνας. Μακρύ μανίκι με λεπτομέρεια με θηλιές. Μπροστινές τσέπες patch με καπάκι. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ.

Zara γυναικείο παλτό έκπτωση

Από ανακυκλωμένο μαλλί η κουκούλα του παλτό των Zara

Το ανακυκλωμένο μαλλί προέρχεται από μαλλί που ανακτάται από άλλα ενδύματα ή υπολείμματα ινών από άλλες παραγωγές.

Αυτό το ανακτημένο μαλλί ανακυκλώνεται μέσω συμβατικών διαδικασιών ανακύκλωσης, δηλαδή το μαλλί ταξινομείται ανά τύπο και χρώμα και θρυμματίζεται. Για να διασφαλίζεται η ποιότητα του ανακυκλωμένου νήματος, η θρυμματισμένη ίνα αναμιγνύεται με παρθένες ίνες.

Διαβάστε περισσότερα