Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους στις 30/11 – Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο σου

ΖΩΔΙΑ

Στις 30 Νοεμβρίου 2020 πραγματοποιείται έκλειψη Σελήνης στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, η οποία θα έχει άμεση επίδραση στον τρόπο σκέψης, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει συναισθηματική και πνευματική φόρτιση. Για την επίλυση ζητημάτων αναγκαίος θα είναι ο ορθολογισμός, θα πρέπει να εξισορροπηθεί το συναίσθημα με τη λογική. Το πνεύμα θα πρέπει να είναι φιλοσοφημένο, ο απαισιόδοξος ή σκοτεινός τρόπος σκέψης δεν θα βοηθήσει να βγουν σωστά συμπεράσματα.

Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Τα συμβάντα θα φέρουν πληροφορίες αρκετά αποκαλυπτικές, ωστόσο οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η καχυποψία. Για να είναι οι αποφάσεις σωστές θα πρέπει να αναλυθούν οι πληροφορίες και να επεξεργαστούν αναλυτικά τα γεγονότα. Στις προσωπικές επαφές δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις, θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα, οι μπερδεμένες καταστάσεις θα έχουν τη δυνατότητα να λυθούν.

Στα επαγγελματικά στις περιπτώσεις που τα συμβάντα φέρουν ανατροπές και αλλαγές αναγκαία θα είναι η προσαρμοστικότητα, θα πρέπει να αποφευχθούν οι εξάρσεις και οι έντονοι εκνευρισμοί, οι αντιπαραθέσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις μετακινήσεις, δεν αποκλείεται κάποιες αναβολές ή καθυστερήσεις να δημιουργήσουν άγχος.

Διαβάστε παρακάτω τη επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης στους Διδύμους στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Σε θέματα που αφορούν όχι μόνο τα επαγγελματικά αλλά και τα αισθηματικά, η Σεληνιακή έκλειψη σας καλεί να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς αναζητάτε και ποιες είναι οι πραγματικές σας βλέψεις. Στις περιπτώσεις που έχετε να χειριστείτε δύσκολες καταστάσεις ή που πρέπει να αντιμετωπίσετε προβλήματα θα πρέπει να στηριχτείτε στον ορθολογισμό, η σκέψη σας θα πρέπει να είναι καθαρή, αναγκαίο θα είναι να μην αφήσετε την κρίση σας να επηρεαστεί από τα αρνητικά συναισθήματα ή από αποτυχίες που έγιναν στο παρελθόν. Φροντίστε για την ενημέρωση και για την πνευματικότητα σας, δώστε έμφαση στα πραγματικά γεγονότα και όχι τόσο στις εικασίες σας. Αν υπάρχει κάποιο ζήτημα που σας μπερδεύει και αμφιταλαντεύεστε δώστε χρόνο στα γεγονότα, αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Δώστε έμφαση σε ζητήματα οικονομικής φύσης, καλό θα είναι να αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα και τα επικίνδυνα άλματα, προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε και να εστιάσετε στη σταθεροποίηση των εσόδων σας. Βγάλτε στην επιφάνεια τη δυναμική πλευρά της προσωπικότητας σας, ωστόσο κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και όχι με παρόρμηση. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη σας καλεί να επαναπροσδιορίσετε γεγονότα και συμπεριφορές, θα πρέπει να αναλύσετε και να επανεξετάσετε. Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη το μυαλό σας και τις επιθυμίες σας, αν υπάρχουν ζητήματα που σας αγχώνουν και σας ρίχνουν ψυχολογικά θα πρέπει να κάνετε το βήμα να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας, μόνο έτσι θα καταφέρετε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Υποθέσεις που εκκρεμούν θα πρέπει να τις βάλετε σε ένα πρόγραμμα, αν δεν τις διεκπεραιώσετε το άγχος θα είναι μεγαλύτερο, δεν θα σας αφήσει να κινηθείτε με ηρεμία. Αποφύγετε τις μπερδεμένες καταστάσεις και σχέσεις, αποφασίστε ποια άτομα θα κρατήσετε στη ζωή σας και ποια θα απομακρύνετε . Έμφαση θα πρέπει να δείξετε στον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα, ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες που όμως θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Βάλτε σε μία τάξη τα οικονομικά σας, αποφύγετε τις επιπολαιότητες. Στις περιπτώσεις που πρέπει να γίνουν συμφωνίες θα πρέπει η κρίση σας να είναι σωστή, πατήστε σε σταθερό και βάσιμο έδαφος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη φέρνει αλλαγές και διαφοροποιήσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Ουσιαστικά καλείστε να κινηθείτε με ορθολογισμό αποφεύγοντας τις εξάρσεις και τις επιπολαιότητες. Θα πρέπει να βάλετε τα πράγματα σε μία τάξη αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε συνετές αποφάσεις. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες καλό θα είναι να μην αδιαφορήσετε ή αναβάλετε, ουσιαστικά θα είναι αναγκαίο να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις κατάματα ψάχνοντας να βρείτε μία ουσιαστική λύση. Στον αισθηματικό τομέα σε σχέση με το ταίρι σας προσπαθήστε να κινηθείτε με συναισθηματική ωριμότητα, αποφύγετε τα ψέματα και γενικότερα τις διπλές ή αμφίδρομες καταστάσεις. Ενδεχομένως να μην λείψουν οι γνωριμίες, αν διχαστείτε συναισθηματικά αναγκαίο θα είναι να είστε σε θέση να αποφασίσετε και να κατασταλάξετε. Σε γενικό επίπεδο θα πρέπει να αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και προσωπικής οι επιλογές σας θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη θα σας επηρεάσει σε συναισθηματικό επίπεδο, θα πρέπει να είστε σε θέση να κινηθείτε συγκρατημένα, μην αφήσετε την απαισιοδοξία ή τις αρνητικές σκέψεις να σας οδηγήσουν σε βιαστικές αποφάσεις. Σε ζητήματα επαγγελματικά και εργασιακά στην περίπτωση που υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια θα πρέπει να είστε σε θέση να κινηθείτε δυναμικά, θα είναι λάθος αν καταθέσετε τα όπλα. Ίσως να υπάρξουν κάποιες εργασιακές ανακατατάξεις, ενδεχομένως να αλλάξουν οι συνθήκες στον χώρο εργασίας σας, βγάλτε στην επιφάνεια την προσαρμοστικότητα σας, προσπαθήστε να ευνοηθείτε από τις αλλαγές. Στη σχέση σας είτε με το ταίρι σας είτε με οικογενειακά ή συναδελφικά σας πρόσωπα θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τα ξεσπάσματα. Οι πεισματικές αντιδράσεις και οι εμμονές δεν θα σας βγουν σε καλό. Η προσκόλληση τόσο στις απόψεις σας όσο και στη συμπεριφορά σας δεν θα βοηθήσει να δώσετε λύσεις και να διαφοροποιήσετε τις αρνητικές συνθήκες που ενδεχομένως να υπάρξουν. Εστιάστε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων, κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση. 

ΛΕΩΝ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη θα χρειαστεί να δώσετε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές φιλικές και κοινωνικές. Θα έχετε τη δυνατότητα να συναντηθείτε, να συναναστραφείτε, δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στο άγχος και γενικότερα στις ανασφάλειες, καλό θα είναι να μην δώσετε έκταση στις αρνητικές σκέψεις. Καλείστε να ξεπεράσετε παλιές παρελθοντικές σχέσεις και να κοιτάξετε μπροστά, θα έχετε την ευκαιρία να διαγράψετε τα παλιά και να κάνετε στη ζωή σας μία νέα αρχή. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν συναισθηματικά μπερδέματα οι ασάφειες θα δημιουργήσουν κενά, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν, αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τα ξεσπάσματα. Δώστε έμφαση στην ψυχολογία σας, ουσιαστικά θα χρειαστεί να προστατέψετε τον εσωτερικό σας κόσμο για να μπορέσετε να διατηρήσετε την ισορροπία σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να προσπεράσετε τις δυσκολίες και να βρείτε λύσεις, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σκεφτείτε αντικειμενικά αποφεύγοντας την προσκόλληση και την εμμονή. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη θα σας επηρεάσει σε συναισθηματικό επίπεδο, ενδεχομένως να υπάρξουν εναλλαγές και κυκλοθυμίες στις διαθέσεις σας. Θα χρειαστεί να δώσετε έμφαση σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια, ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις που δημιουργούν ανασφάλεια και προβληματισμούς. Στις επαγγελματικές και εργασιακές σχέσεις θα πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας, στις περιπτώσεις που δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή που διαφοροποιηθούν οι συνθήκες θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις με μεθοδικότητα. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις τις εξάρσεις και τις ρήξεις, βρείτε τρόπο να συνεργαστείτε με τους συνάδελφούς σας, θα είναι απαραίτητη η συγκατάβαση και η αποδοχή. Θα έχετε τη δυνατότητα να αναλάβετε πρωτοβουλίες, να πάρετε ρίσκα, προσπαθήστε να κινηθείτε οργανωτικά. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για χρηματικές δοσοληψίες, ενδεχομένως να υπάρξουν ανοίγματα για νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Κινηθείτε οργανωμένα και μεθοδικά, αποφύγετε το άγχος και την εσωτερική πίεση. 

ΖΥΓΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη σας φέρνει γεγονότα που θα διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψης σας, ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε ξεκαθαρίσματα συναισθηματικά και πρακτικά. Δεν αποκλείεται να επηρεαστούν οι σχέσεις σας οικογενειακές και φιλικές, καλείστε να συμβιβάσετε τις καταστάσεις, να βρείτε λύσεις, και όχι να οξύνετε το κλίμα. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν διαφωνίες ή που δημιουργηθούν παρεξηγήσεις θα πρέπει να βρείτε τρόπο να εξηγήσετε και να μιλήσετε με ειλικρίνεια, μόνο έτσι θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τις σχέσεις. Στις επαφές προσωπικές και κοινωνικές προσπαθήστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά, βοηθήστε τους συνομιλητές σας να σας κατανοήσουν, αποφύγετε τις υπεκφυγές και τα μισόλογα. Δείξτε σημασία σε ζητήματα οικονομικής φύσης, προσοχή στα επικίνδυνα οικονομικά ρίσκα, καλό θα είναι να μελετήσετε όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά. Στις οικονομικές συμφωνίες θα πρέπει οι βλέψεις σας να είναι ρεαλιστικές, σκεφτείτε και κινηθείτε μεθοδικά. Στοχεύστε στην εξασφάλιση και στην κατοχύρωση, οι επιπολαιότητες θα σας στοιχίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη σας καλεί να δώσετε έμφαση σε ζητήματα οικονομικής φύσης, σε οτιδήποτε έχει να κάνει με συμφωνίες διαπραγματεύσεις θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή. Δείξτε σύνεση στις αγορές και γενικότερα σε οτιδήποτε έχει να κάνει με μεγάλα χρηματικά ποσά. Προσοχή να μην προβείτε σε ενέργειες ή επιλογές που στην πορεία θα αποδειχθούν μη συμφέρουσες. Στις επαφές σας κυρίως τις επαγγελματικές κινηθείτε με διάθεση συγκατάβασης, η αδιαλλαξία και ο απόλυτος τρόπος σκέψης δεν θα σας βοηθήσουν να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα. Τόσο στις εργασιακές σχέσεις όσο και στην προσωπική σας ζωή αναγκαίο θα είναι να κρατήσετε ισορροπημένη στάση αποφεύγοντας τις εξάρσεις και τις νευρικές αντιδράσεις. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν δυσκολίες ή καθυστερήσεις θα πρέπει να κινηθείτε με μεθοδική υπομονή, οι σπασμωδικές ενέργειες δεν θα οδηγήσουν σε κάτι καλό. Στοχεύστε στη συνεννόηση και στην αρμονία, φανείτε ρεαλιστές, προσπαθήστε να σκεφτείτε σφαιρικά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα σας με τους Διδύμους σας καλεί να κινηθείτε μεθοδικά, συγκρατημένα, χωρίς άγχος και στρες. Ενδεχομένως να υπάρξουν διαφοροποιήσεις και αλλαγές, δεν αποκλείεται τα γεγονότα να δημιουργήσουν μία νέα βάση δεδομένων που θα πρέπει να την χειριστείτε με ορθολογισμό. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε τις αντιδράσεις σας, στις συζητήσεις που θα έχετε είτε με το ταίρι σας είτε με κάποιο οικογενειακό ή συναδελφικό άτομο θα πρέπει η στάση σας να είναι ισορροπημένη. Οι νευρικές αντιδράσεις και τα ξεσπάσματα θα δημιουργήσουν ρήξεις που αυτές με τη σειρά τους θα φέρουν αρνητισμούς. Η στάση σας δεν θα πρέπει να είναι οξύθυμη, απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση, θα πρέπει να αποφύγετε τις εκρήξεις. Στοχεύστε στη συνεννόηση στην αποδοχή και στην ισορροπία, θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε τις παρεξηγήσεις, ωστόσο αυτό που θα χρειαστεί από εσάς θα είναι κατανόηση και συναισθηματική ωριμότητα. Δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες και οι νέες συνεργασίες, δείξτε εμπιστοσύνη στα ταλέντα και στις ικανότητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη θα σας επηρεάσει σε ψυχολογικό επίπεδο, ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, ίσως να υπάρξουν κυκλοθυμίες και σκαμπανεβάσματα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις, μη δώσετε έμφαση σε απογοητεύτηκα συμβάντα, γενικότερα θα χρειαστεί να τονωθείτε και να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας. Δεν θα λείψουν τα ανοίγματα που θα βοηθήσουν να δοθεί μία θετική εξέλιξη, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε με ψυχραιμία αυτοσυγκράτηση και όχι με απαισιοδοξία ή παρόρμηση. Τόσο σε προσωπικά ζητήματα όσο και σε επαγγελματικά δεν θα πρέπει να ανοίξετε πεδίο αντιπαραθέσεων, η συγκατάβαση θα είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να διατηρήσετε ισορροπημένα τα επίπεδα. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει η δυνατότητα να προχωρήσει η σχέση σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα χειριστείτε τις εξελίξεις, αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε την πίεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε επίπεδο σχέσεων θα σας επηρεάζει η Σεληνιακή έκλειψη, θα πρέπει να δώσετε έμφαση στις συναντήσεις και στις επαφές σας κοινωνικές φιλικές και προσωπικές. Οι συζητήσεις που θα ανοίξετε θα έχουν συναισθηματικό βάθος, ουσιαστικά θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε, να λύσετε παρεξηγήσεις και να σε συσφίξετε τους δεσμούς. Δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, αυτό που θα χρειαστεί από εσάς θα είναι να δείξετε αποδοχή αποφεύγοντας τα επικριτικά σχόλια και τη γρήγορη απόρριψη. Στον αισθηματικό σας τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τη σχέση σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσετε ανοιχτά με το ταίρι σας, να μιλήσετε για τις βλέψεις και τις επιθυμίες σας. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, φλερτάρετε, δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει, θα πρέπει η στάση σας να είναι σταθερή και ώριμη. Στις περιπτώσεις που μπερδευτείτε συναισθηματικά προσπαθήστε να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας τι ακριβώς προσμένετε και αναζητάτε.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη σας καλεί να δώσετε έμφαση σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και την εργασία σας. Στην περίπτωση που υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα με πρόσωπα οικογενειακά και συγγενικά θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε ανοιχτά και να δώσετε λύσεις σε ζητήματα που κρατούν από τα παλιά. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, μιλήστε με ειλικρίνεια, θα είναι λάθος αν κρύψετε τις επιθυμίες σας. Σε ζητήματα εργασιακής φύσης η στάση σας θα πρέπει να είναι μεθοδική, στις περιπτώσεις που απαιτούνται διεκπεραιώσεις αναγκαίο θα είναι να εργαστείτε συντονισμένα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές και διαφοροποιήσεις στις εργασιακές συνθήκες, καλείστε να προσαρμοστείτε και να αξιοποιήσετε τα νέα δεδομένα. Στον αισθηματικό σας τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε συναισθηματική κατανόηση και ικανοποίηση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ωστόσο αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε με χαλαρότητα και εμπιστοσύνη. Περιορίστε τάσεις καχυποψίας και αμφισβήτησης, προσπαθήστε να στηριχτείτε στα γεγονότα και όχι στις προσωπικές σας εικασίες.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα