Έφυγε από τη ζωή ο «Βεργίτσης» του Καλημέρα Ζωή, Σπύρος Μισθός

SHOWBIZ

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση, πως ο γνωστός ηθοποιός, Σπύρος Μισθός, ο οποίος έμεινε στην ιστορία για τον ρόλο του «αστυνόμου Βεργίτση» στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ζωή, πέθανε μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Ο ηθοποιός ταλαιπωρήθηκε για χρόνια από τον καρκίνο μέχρι που νικήθηκε με την σκληρή ασθένεια. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Με ένα πολύ άσχημο νέο ξεκινάει η Κυριακή… Τη νύχτα έφυγε από κοντά μας ο καλός μας συνάδελφος που τόσο πολύ είχαμε δουλέψει μαζί μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο εκ των πρωταγωνιστών του Νίκου Φώσκολου. ο Σπύρος Μισθός… Πληροφορούμαστε ότι η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στα Γιάννενα. Καλό ταξίδι Σπυράκο μας», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του.

Σπύρος Μπιμπίλας Σπύρος Μισθός

Η συμμετοχή του Σπύρου Μισθού στο Καλημέρα Ζωή

Πολλοί θυμούνται, φυσικά τον Σπύρο Μισθό από τον ανεπανάληπτο ρόλο του στην καθημερινή σειρά «Καλημέρα Ζωή» του Νίκου Φώσκολου, εκεί όπου έπαιζε στο ρόλο του Αστυνόμου Βεργίτση.

Ο Βεργίτσης ήταν ο αντίζηλος του Στάθη Θεοχάρη, στον οποίο έπαιζε με «μυθικό» τρόπο ο Γιώργος Βασιλείου, που σαν «χτύπημα» της μοίρας είχε επίσης πεθάνει από καρκίνο. Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες τσακώνονταν συνέχεια για την καρδιά της Μαριάννας, συζύγου του Θεοχάρη, η οποία όμως είχε νωρίτερα μια κόρη με τον Βεργίτση. Παράλληλα, ο Θεοχάρης τον θεωρούσε ύποπτο, καθώς ήθελε να υπηρετήσει στην Αστυνομία παρά το γεγονός, ότι ήταν ευκατάστατος και… δεν είχε ιδιαίτερο λόγο να δουλεύει.

πέθανε ο Σπύρος Μισθός

Πάντα, όμως, οι δυο τους κατάφερναν να συνεργάζονται καλά και, με τα χρόνια, ανέπτυξαν μια ιδιότυπη φιλία, που εκφράστηκε, όταν ο Θεοχάρης πέθανε, σε μια από τις πιο σπαρακτικές σκηνές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Η δικαστική διαμάχη και ο «Γολγοθάς» που έζησε

Το 2007 ο ηθοποιός και η οικογένειά του μετακόμισαν στα Γιάννενα, όπου εκείνος ανέλαβε χρέη καλλιτεχνικού διευθυντή στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης. Τέσσερα χρόνια αργότερα επέστρεψαν οικογενειακώς στην Αθήνα, αφού η νέα διοίκηση του ΔΗΠΕΘΙ κατήγγειλε τη σύμβασή του, χρεώνοντάς του μάλιστα τον τρόπο που εκείνη ανανεώθηκε, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα από την εποχή που αυτό βρισκόταν στην πόλη της Ηπείρου. Τα προβλήματα αυτά εντάθηκαν με την επιστροφή και την εγκατάστασή τους στην πρωτεύουσα, ενώ μία από τις τελευταίες τους κοινές εμφανίσεις ήταν το 2013.

Ο Σπύρος Μισθός, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρό στο περιοδικό Ciao, είχε αποκαλύψει τα πάντα σχετικά με την οικογενειακή διαμάχη που του στοίχισε κυρίως ψυχολογικά.

Ο ίδιος βρέθηκε στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγο του, Δήμητρα Ακούρου κατάφερε να πάρει την επιμέλεια των παιδιών, αλλά τα οικονομικά προβλήματα τον έχουν πνίξει και τον έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο.

Σπύρος Μισθός καρκίνος
Διαβάστε περισσότερα