Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (9-1-2021)

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Προσοχή στις παρορμητικές ενέργειες, τα ξεσπάσματα και τις νευρικές αντιδράσεις, χειριστείτε τις καταστάσεις με αυτοσυγκράτηση, με ψυχραιμία και με θετική σκέψη. Έντονες θα είναι οι συζητήσεις σας, επαναστατική θα είναι η διάθεση σας. Βασική σας ανάγκη θα είναι να αλλάξετε τις ασφυκτικές ή αρνητικές συνθήκες, να επηρεάσετε και να κυριαρχήσετε. Απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, σήμερα δε θα θελήσετε περιορισμούς, είναι πολύ πιθανόν να βρείτε διέξοδο σε ασυνήθιστες δραστηριότητες ή συναναστροφές.

Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας δε θα απορρίψετε προτάσεις, θα υπάρξουν αναζωογονητικές συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεδώσετε και να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Ξεκινήστε χαλαρά τη μέρα σας, τα γεγονότα θα κυλήσουν ανάλογα με την ροή και την ώθηση που εσείς θα δώσετε

Ταύρος

Βγαίνει στην επιφάνεια η αντιδραστική πλευρά του χαρακτήρα σας, σήμερα θα διαφωνήσετε και θα αντιταχτείτε σε τυχόν πεισματικές διαθέσεις τρίτων, δώστε προσοχή στον τρόπο χειρισμού σας ελλοχεύει κίνδυνος ρήξεων και εντάσεων. Με δυναμισμό θα αναλάβετε την καθοδήγηση των καταστάσεων και των υποθέσεων που χρήζουν άμεση διεκπεραίωση, με επίμονο τρόπο θα περάσετε σε ξεκαθαρίσματα. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να κυνηγήσετε τη βελτίωση, με αποφασιστικότητα βάζετε φρένο σε αρνητικές καταστάσεις, ωστόσο το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα είστε σε θέση να κινηθείτε συγκρατημένα και μεθοδικά.

Οι ιδέες σας θα είναι πρωτότυπες, ο τρόπος που θα μιλήσετε θα είναι αυθόρμητος και απελευθερωμένος, όμως αναγκαίο θα είναι να οριοθετήσετε την ορμητικότητα σας. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διεκδικήσεις, σε οικονομικά θέματα μη φανείτε πεισματικά αδιάλλακτοι.

Δίδυμοι 

Σήμερα οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από τη στάση σας, προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην τακτική που θα χειριστείτε τις υποθέσεις σας, σε επαγγελματικά θέματα αποφύγετε την οξύθυμη συμπεριφορά και αντίδραση. Ανάγκη σας θα είναι να κυριαρχήσετε, να πείσετε και να εισακουστείτε, ωστόσο το επιτυχημένο αποτέλεσμα θα απαιτεί επιχειρηματολογία και μέθοδο, η απαιτητικότητα και οι εκνευρισμοί θα σας στοιχίσουν. Πάθος θα χαρακτηρίζει τις ενέργειες σας, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε την πώρωση, φανείτε συγκαταβατικοί και όχι απόλυτοι.

Θα βγει στην επιφανεια η αυθόρμητη και εκδηλωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, σε κοινωνικό επίπεδο θα προσεγγίσετε, θα γνωριστείτε με καινούργια άτομα, ωστόσο αν θέλετε να κερδίσετε τις συμπάθειες αποφύγετε την έπαρση και την αυτοπροβολή.

 

Καρκίνος

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στα οικονομικά σας ζητήματα, η στάση σας δεν θα πρέπει να είναι επιπόλαια. Επιρρεπείς θα είστε σε αγορές και περιττά έξοδα προσπαθήστε να περιορίσετε τις σπατάλες, ίσως να θελήσετε να ξεδώσετε ρίχνοντας το στην υπερκατανάλωση. Θα σας συμβούλευα να αποφύγετε υπογραφές δανείων και οικονομικών συμφωνιών, το άγχος σας ίσως να σας οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις και επιλογές. Στις επαφές σας θα είστε επικοινωνιακοί, προσπαθήστε να σκεφτείτε και να πράξετε με κατανόηση, στις προσωπικές σας υποθέσεις περιορίστε τάσεις κτητικότητας.

Στον οικογενειακό σας τομέα σε συνάντηση που θα υπάρξει επιχειρήστε να λύσετε τα αρνητικά ζητήματα, στοχεύστε στη συνεννόηση και στην ισορροπία. Για να τερματιστούν οι εντάσεις ίσως θα πρέπει να περάσετε σε αναθεωρήσεις σχετικά με τις βλέψεις και τις απαιτήσεις σας.

Λέων

Σας δίνω τη συμβουλή να μη δώσετε έκταση στις εξάρσεις σας, αν νιώσετε πιεσμένοι ή εγκλωβισμένοι εκρηκτική και αλλοπρόσαλλη θα γίνει η στάση σας. Στον οικογενειακό σας τομέα, εσείς που έχετε εντάσεις και άλυτα προβληματάκια αν μιλήσετε με ειλικρίνεια θα λάβετε συγκατάβαση και θετική ανταπόκριση, περάστε σε άμεσες προτάσεις. Αν θέλετε αλλαγές προσπαθήστε να αποβάλλετε τον αντιδραστικό τρόπο σκέψης και τακτικής, επιχειρήστε να εισχωρήσετε στο βάθος των καταστάσεων και θα δείτε πως θα καταφέρετε να καταλήξετε σε θετικό αποτέλεσμα.

Προσοχή στις οικονομικές σας ενέργειες αφήστε για αργότερα κινήσεις ρίσκου. Κάποιες καταστάσεις ενδεχομένως να μην είναι ιδιαιτέρως ευδιάκριτες, ωστόσο αν δώσετε χρόνο στα γεγονότα θα μπει φως στο τοπίο, θα μπορέσετε να αποσαφηνίσετε και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Παρθένος

Προσοχή σε συναισθήματα αγανάκτησης και καταπιεσμένης ορμητικότητας, ίσως να προκληθεί ένα είδος συναισθηματικών εκρήξεων στις επαφές σας, κατά πάσα πιθανότητα οι συνθήκες θα γίνουν έκρυθμες από τις δικές σας αντιδράσεις. Σήμερα αν δεν νιώθετε ήρεμοι και κατασταλαγμένοι μην πιέσετε τον εαυτό σας να πάρει ριζικές αποφάσεις, οι αμφίρροπες ή αρνητικές καταστάσεις για να τακτοποιηθούν θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή.

Προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε το άγχος σας, προσοχή στις παρορμήσεις σας, θα πρέπει να περιοριστούν οι κυκλοθυμίες και ο καχύποπτος τρόπος σκέψης. Ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε ριζικά κάποια δεδομένα της καθημερινότητας σας, δεν αποκλείεται να προβείτε σε ασυνήθιστες ενέργειες. Κινηθείτε μεθοδικά, το νου σας να μην παγιδευτείτε σε απωθημένα και αρνητικές μνήμες.

 

Ζυγός

Σήμερα θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα συμπεράσματα που θα επιχειρήσετε να βγάλετε, ίσως να παρασυρθείτε από σκέψεις αρνητικές ή προκατειλημμένες. Αμφισβητήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, σε κάποια ζητήματα ελλοχεύει κίνδυνος να δώσετε λάθος εξήγηση. Σε επαγγελματικά ζητήματα που απαιτούνται αποφάσεις ή πρωτοβουλίες ενδεχομένως να υπάρξουν εσωτερικές αναστολές, διστακτική θα είναι η στάση σας.

Σε περιπτώσεις οικονομικών ρίσκων πολύ καλά θα κάνετε και θα κινηθείτε με επιφύλαξη, αποφύγετε τις παράτολμες ενέργειες. Η συμβουλή μου είναι να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας και τις επιθυμίες σας, αν οι βλέψεις σας είναι μπερδεμένες οι εξελίξεις δε θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να εκφράσετε ανοιχτά αυτό που θέλετε και επιδιώκετε, καλλιεργήστε την υπομονή σας.

Σκορπιός

Καλό θα είναι να αποφύγετε τις κόντρες και τις συγχύσεις, προκλήσεις θα υπάρξουν σήμερα, ίσως να γίνουν κάπως ανταγωνιστικές διαθέσεις. Δε θα είστε συγκαταβατικοί και ανεκτικοί με τα πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας προκαλέσουν, ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις, καλό θα είναι να μην δημιουργηθεί εχθρική ατμόσφαιρα. Η τάση που θα έχετε να αντιδράσετε ή να εναντιωθείτε σε κάποια περιοριστικά για εσάς όρια, θα σας οδηγήσει σε πεισματικές πράξεις που δεν αποκλείεται να προκαλέσουν ρήξεις ή αντιπάθειες.

Θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση αρκεί να έχετε την ανάλογη διάθεση, επιτακτική ανάγκη θα είναι να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία. Ασχοληθείτε με θέματα και δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν, στο κλείσιμο της μέρας θα βρεθείτε με φίλους και παρέες που θα καταφέρουν να σας αποφορτίσουν και να σας ανανεώσουν.

Τοξότης

Φανείτε διαλλακτικοί σας δίνω τη συμβουλή να μην δυσκολέψετε τις επικοινωνιακές συνθήκες, καλό θα είναι να μην βαρύνετε το κλίμα. Είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστείτε κάπως οξύθυμοι και αντιδραστικοί, επιρρεπείς θα είστε σε κόντρες και αντιδράσεις, προσοχή στην προσκόλληση και την ισχυρογνωμοσύνη. Καλό θα είναι, για σήμερα τουλάχιστον, να αποφύγετε τις συζητήσεις γύρω από οικονομικά θέματα, μην αναλάβετε ρίσκα, τρενάρετε όσο μπορείτε τις επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις ή αναποδιές, σας δίνω τη συμβουλή να μην πιέσετε τις καταστάσεις.

Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, εκδηλώστε αυθόρμητα τα αισθήματα σας, ωστόσο θα πρέπει να κινηθείτε με χαλαρή διάθεση και όχι με απαιτητικότητα ή επιβολή. Στα προσωπικά και οικογενειακά σας ζητήματα δείξτε συγκατάβαση, εξουσιαστικές διαθέσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα.

 

Αιγόκερως

Καλό θα είναι να προσπαθήσετε να οριοθετήσετε συναισθήματα κτητικότητας και κυριαρχίας, δεν θα πρέπει να αφήσετε το εαυτό σας να εγκλωβιστεί στις εσωτερικές σας εμμονές. Ίσως να υπάρξουν τάσεις απομόνωσης απόρριψης και εσωστρέφειας. Θα είναι λάθος αν προσκολληθείτε σε αρνητικές σκέψεις, ελλοχεύει κίνδυνος να δημιουργήσετε αδιέξοδα που ουσιαστικά δεν υπάρχουν. Καλό θα είναι να μη κρατήσετε κλειδωμένη την καρδιά σας, φανερώστε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας στα πρόσωπα που ξέρετε πως θέλουν να σας βοηθήσουν.

  Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (8-1-2021)

Μια συζήτηση σας σχετικά με θέμα που σας δημιουργεί αμφιβολίες θα δώσει φως στις αρνητικές πτυχές της σκέψης σας. Έρχεται άνοιγμα σε επαγγελματικό ζήτημα που σας αγχώνει και που ως τώρα δε σας άφηνε να οργανώσετε τα μελλοντικά σας πλάνα.

Υδροχόος

Περιορίστε τις πράξεις ή τις επιλογές αβέβαιης κατάληξης, αναζητήστε σταθερότητα επαγγελματική και οικονομική. Θα σας κουράσουν τα σκαμπανεβάσματα, καλό θα είναι να μην δώσετε τροφή στις ανασφάλειες και στο άγχος σας. Σας συμβουλεύω για την ώρα να αφήσετε στην άκρη τις ριψοκίνδυνες κινήσεις κυρίως σε θέματα οικονομικά, στην προκειμένη φάση ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό αποφεύγοντας τα επικίνδυνα άλματα.

Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί χρέος ή να αυξηθεί σε περίπτωση που ήδη έχετε οφειλές. Διατηρήστε επικοινωνιακή τη στάση σας, καλό θα είναι να μην αρνηθείτε να συζητήσετε και να ξεκαθαρίσετε. Εσείς που νιώθετε κουρασμένοι ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας αποφορτίζουν από τις καθημερινές έγνοιες.

Ιχθύς

Αναποφασιστικότητα θα σας διακρίνει, ίσως να γίνουν από πλευράς σας σπασμωδικές κινήσεις, προσπαθήστε να εντοπίσετε και να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και ποιοί είναι οι στόχοι σας. Η υπομονή σας ενδεχομένως να είναι κάπως περιορισμένη, αλλοπρόσαλλες και μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις σας. Οι φοβίες σας ίσως να μην σας βοηθήσουν να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και τις ανάγκες σας, αποφύγετε την εσωστρέφεια, στα εμπόδια και στους φραγμούς θα πρέπει να κινηθείτε διπλωματικά και όχι σπασμωδικά ή απαισιόδοξα.

Ανάγκη σας θα είναι να βρείτε διέξοδο στα τυχόν προβλήματα, ωστόσο όλα θα χρειαστούν μέθοδο. Εσείς οι πιεσμένοι που νιώθετε ασφυκτικές τις συνθήκες της καθημερινότητας σας θα πρέπει να βρείτε λύσεις και όχι να επιδεινώσετε την κατάσταση. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον στις συζητήσεις που θα κάνετε μιλήστε με ειλικρίνεια.

 

Πηγή: zwdiasimera

Διαβάστε περισσότερα