Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (7-10-2020)

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Ένα σημαντικό, επαγγελματικό σας θέμα είναι ικανό σήμερα να τραβήξει το απόλυτο ενδιαφέρον σας, φίλοι Κριοί, μέχρι να καταφέρετε να αποσπάσετε την ικανοποίηση και την επιτυχία ότι φέρατε εις πέρας κάθε υποχρέωση που είχατε αναλάβει. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη συμπεριφορά σας προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον eρωτικό σας σύντροφο, μη γίνεστε εριστικοί και βιαστικοί, αλλά τροφοδοτήστε τη σeξουαλικότητα και τον αισθησιασμό σας.

Ταύρος

Η πραγματική σας θέληση να ανακαλύψετε και άλλα μονοπάτια επιμόρφωσης και γνώσης πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς σας, αγαπητοί Ταύροι, σας οδηγεί σε νέες γνωριμίες, σε συζητήσεις και επιλογές για το μέλλον της καριέρας σας, που από καιρό επιθυμούσατε να φτάσετε. Εκτιμήστε το γεγονός ότι γύρω σας υπάρχουν έμπιστοι φίλοι, καλοπροαίρετα άτομα και ένας σύντροφος που σας προσφέρει απόλυτη τρυφερότητα και ζεστασιά, εκμεταλλευτείτε μοναδικά τις τρυφερές στιγμές με το άλλο σας μισό.

Δίδυμοι

Η σημερινή αστρολογική όψη, φίλοι Δίδυμοι, προμηνύει δυσκολίες και προβλήματα στην επικοινωνία με τα προσφιλή σας άτομα και τους συνεργάτες σας, πολύ πιθανόν να επιφυλάσσει ρήξεις και εντάσεις στις προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις. Δείξτε προθυμία και διπλωματία στις συζητήσεις με τους γύρω σας, κρατήστε ουδέτερη στάση στον eρωτικό σύντροφο, μη συμπεριφέρεστε επιθετικά με βλοσυρά λόγια, σχεδιάστε τις επιλογές, τις αποφάσεις και τις κινήσεις σας.

Καρκίνος

Μην παθιάζεστε τόσο πολύ με τη δουλειά σας σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι, μην επικεντρώνεστε σε ένα καινούριο σχέδιο και αφήνετε τις εκκρεμότητες να σας κυνηγούν, βάλτε σε τάξη τις σκέψεις και τις κινήσεις σας, οργανώστε με συγκεκριμένο πλάνο τα επόμενα βήματά σας. Η σημερινή αστρολογική όψη είναι πολύ πιθανόν να φέρει διαμάχες και ανταγωνιστικές καταστάσεις στο δεσμό σας, μη δημιουργείτε εχθρικό στρατόπεδο, ανοίξτε την αγκαλιά σας στις ανάγκες και τα θέλω της σχέσης σας.

  Δες τι σε περιμένει για τον Οκτώβριο ανάλογα το ζώδιο σου

Λέων

Μην αντιδράτε αυθόρμητα και παρορμητικά στις προκλήσεις και τα μπερδέματα που ενδεχομένως δημιουργηθούν στο χώρο της δουλειάς σας, φίλοι Λέοντες, κάντε δεύτερες και τρίτες σκέψεις αν χρειαστεί, για να δικαιολογήσετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων και του eρωτικού σας συντρόφου. Η σημερινή αστρολογική όψη ενισχύει την διαίσθηση και το ένστικτό σας, ακολουθήστε πιστά την καρδιά σας, για να βγείτε από τις αδιέξοδες καταστάσεις της συναισθηματικής σας ζωής.

Παρθένος

Μπορείτε να ανακάμψετε επαγγελματικά σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι, ακόμα κι αν υπάρχουν σοβαρά και σημαντικά θέματα που παραμένουν ανοιχτά και προκαλούν ανησυχία και αμφιβολίες στην καθημερινότητά σας, θα βρείτε κάποιες στιγμές για να περάσετε όμορφα, τρυφερά και ζεστά με τα προσφιλή σας άτομα και το ταίρι που αγαπάτε. Ικανοποιείστε από τη δουλειά σας, κερδίζετε την εκτίμηση και το θαυμασμό των κοντινών σας προσώπων, απολαμβάνετε την ηρεμία και τη γαλήνη του δεσμού σας.

Ζυγός

Ίσως διανύσετε μια περίεργη και δύσκολη μέρα, φίλοι Ζυγοί, πιθανόν η πεσμένη σας ψυχολογία σας ωθεί να δείτε με ύποπτο μάτι τις προθέσεις των κοντινών σας ατόμων. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή με τις αντιθέσεις των πλανητών, τα διλήμματα που θα αντιμετωπίσετε πιθανόν να ταράξουν την ηρεμία και την ισορροπία σας, οι συζητήσεις με το ταίρι σας πρέπει να είναι επικεντρωμένες στην ουσία των θεμάτων που σας απασχολούν, να μη δημιουργηθούν περαιτέρω εντάσεις και ρήξεις στη σχέση σας.

  Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (6-10-2020)

Σκορπιός

Σας είναι αρκετά δύσκολο να μιλήσετε ξεκάθαρα σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί, στους δικούς σας ανθρώπους για τις υποχρεώσεις και τα βάρη που έχετε επωμισθεί, γιατί από τη φύση σας είστε μυστικοπαθείς και συγκρατημένοι. Υπάρχει κίνδυνος σοβαρών παρεξηγήσεων με τους φίλους και τον eρωτικό σας σύντροφο αν παραμείνετε σιωπηλοί στις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες σας, συζητήστε με ειλικρίνεια και ξεκάθαρες κουβέντες με τους γύρω σας, μη φοβάστε αν απορριφθούν τα θέλω και οι επιθυμίες σας.

Τοξότης

Η κινητικότητα και ο επικοινωνιακός αναβρασμός που δημιουργείτε γύρω σας, φίλοι Τοξότες, δεν είναι πρωτότυπη κατάσταση, είναι όμως επιβαρυντική για να αποσυντονίζει την ψυχική ηρεμία και την ισορροπία σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή σήμερα, για να αντιληφθείτε αν ακολουθείτε το σωστό δρόμο που οδηγεί στη χαρά, την ευχαρίστηση και την ευτυχία στην eρωτική σας ζωή, να ανακαλύψετε τις ελλείψεις και τα λάθη στη σχέση σας, να εξωτερικεύσετε στο ταίρι σας τα βαθιά και ειλικρινή σας συναισθήματα.

Αιγόκερως

Οι ατέλειωτες ώρες που αφιερώνετε στη δουλειά σας ίσως σας εξαντλήσουν σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι, προσέξτε το δυναμισμό και την ενεργητικότητά σας, γιατί είναι πιθανόν να εκτοξεύσετε βολές και αντιπαλότητα στα οικεία σας πρόσωπα και τον eρωτικό σύντροφο, χωρίς να έχουν ευθύνη για την μαχητική σας διάθεση. Αν δεν καλμάρετε τα νεύρα και το άγχος σας, ίσως δημιουργηθούν σοβαρές ρήξεις με τους φίλους και το ταίρι σας, που θα είναι πολύ δύσκολο να αντιστρέψετε.

Υδροχόος

Λειτουργήστε πέρα από φοβίες, ανασφάλειες και αναστολές σήμερα, φίλοι Υδροχόοι, υπερασπιστείτε τις προσωπικές αρχές, τις κοινωνικές σας αξίες και τον επαγγελματισμό σας, επιλέξτε άξιους συμμάχους, πιστούς φίλους και ικανούς συνεργάτες. Αποφύγετε τις παρορμητικές και ανεξέλεγκτες κινήσεις, τις επιπόλαιες αποφάσεις, αφουγκραστείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες του eρωτικού σας συντρόφου, δίχως να δείξετε υποταγή στα θέλω και τα πρέπει του δεσμού σας, φανείτε διαλλακτικοί και τρυφεροί με το ταίρι σας.

Ιχθύς

Είναι απαραίτητο και απόλυτα αναγκαίο να δείξετε ψυχραιμία και σοβαρότητα στα εργασιακά θέματα που σας απασχολούν, αγαπητοί Ιχθύες, να κρατήσετε τη θέση σας απέναντι στις εντάσεις και τις αψιμαχίες που δημιουργούνται στους χώρους που κινείστε, να μη ρίξετε τον εγωισμό και την περηφάνια σας αν πιστεύετε ότι θίγεστε προσωπικά. Οι πλανητικές συγκυρίες σας παροτρύνουν να μην επαναλαμβάνετε τα λάθη του χθες στην eρωτική σας ζωή, να μην έχετε ταμπού και προκαταλήψεις με το ταίρι σας.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα