Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (4-11-2020)

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, αναλαμβάνετε δυναμική δράση, άμεσος, θερμός και οικείος θα είναι ο τρόπος επικοινωνίας σας. Τολμηροί θα φανείτε στις eρωτικές σας προσεγγίσεις, με αυθορμητισμό θα πλησιάσετε το άτομο που θα τραβήξει το eρωτικό σας ενδιαφέρον. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα βρείτε το άγνωστο πρόσωπο με το οποίο θα συνομιλήσετε. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανόν να επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας

Ταύρος 

Φίλοι μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, θα κινηθείτε δυναμικά βάζοντας φραγή σε τυχόν αναστολές. Ευχάριστη πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας θα σας αναζωογονήσει, θα ξεμπλοκάρει στάσιμες καταστάσεις, ουσιαστικά θα προκύψει άνοιγμα για καινούργιο eρωτικό ξεκίνημα. Απολαύστε τα ευχάριστα γεγονότα που έρχονται, η μέρα σας θα κλείσει με θερμή πρόταση για προσωπικό ραντεβού!

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα βγάλουν στην επιφάνεια την αισιόδοξη και τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αναλάβετε ρίσκα περνώντας σε νέες eρωτικές αναζητήσεις. Δεκτικοί θα φανείτε στις προτάσεις που θα σας κάνουν, ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας αναστατώσει συναισθηματικά και eρωτικά. Σήμερα δεν αποκλείεται να κλείσει η μέρα σας με έναρξη σταθερής ερωτικής σχέσης, είτε με καινούργιο άτομο, είτε με πρώην eρωτικό σας ταίρι.

  Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (4-11-2020)

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα σας πλησιάσει. Τα θερμά λόγια που θα ακουστούν σε τηλεφώνημα θα φέρουν κατάληξη προσωπικής συνάντησης, η εξέλιξη σας θα είναι άμεση και ιδιαιτέρως eρωτική. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο η νύχτα σας να κλείσει με αναπάντεχες eρωτικές αποκαλύψεις. Πρώην eρωτικό σας ταίρι θα σας δώσει το έναυσμα να ξανασκεφτείτε την προοπτική της επανασύνδεσης.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες eρωτική και αυθόρμητη θα είναι η στάση σας. Παίρνετε απόφαση να πλησιάσετε πρώην eρωτικό σας ταίρι, μιλήστε με ειλικρίνεια θα βρείτε θερμή ανταπόκριση στις προσεγγίσεις σας. Σε περίπτωση που αναζητάτε νέα γνωριμία, τώρα θα σας δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα, θα συνομιλήσετε με πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης. Αξιοποιήστε τις θερμές σας διαθέσεις, εκδηλώστε την έλξη σας, προμηνύεται νέο eρωτικό ξεκίνημα θετικής κατάληξης.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη για νέα αρχή, αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, θα εκδηλωθείτε με απελευθερωμένο τρόπο χωρίς προκαταλήψεις και ταμπού. Εσείς που είστε σε σχέση, στο ταίρι σας θα εμφανιστείτε eρωτικοί, ξεκάθαροι και ειλικρινείς, θα τηρήσετε τις υποσχέσεις που θα δώσετε. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, εσείς οι eρωτικά μόνοι θα φλερτάρετε και θα βγείτε κερδισμένοι.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ένα τηλεφώνημα και μια συνάντηση θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, τα γεγονότα τερματίζουν τη στασιμότητα σας, έρχονται εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά. Οι άμεσες εκδηλώσεις σας θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για συναισθηματικές αποκαλύψεις, ανοίγεται πορεία δεσμού. Καταφθάνει προοπτική σταθερής σχέσης, δείξτε ανεπιφύλακτα το ενδιαφέρον σας.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, τολμηρή και αποφασιστική θα είναι η στάση σας, σε συνδυασμό με τον eρωτισμό που θα εκπέμπετε, θα καταφέρετε να προσελκύσετε το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας. Με οικείο και αυθόρμητο τρόπο θα σας φλερτάρει ένα συγκεκριμένο άτομο που δεν αποκλείεται να κλέψει την καρδιά σας από τις πρώτες σας ματιές. Αισιοδοξία, χαρά και νέο eρωτικό άνοιγμα θα σας φέρει το ραντεβού που θα κλείσετε

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ζωηρέψει τον συναισθηματικό σας κόσμο, σήμερα θα νιώσετε δυνατοί και ανανεωμένοι. Θα έχετε τη διάθεση για αλλαγές, ποικιλία θα αναζητήσετε στην eρωτική σας ζωή και επειδή θα είστε τολμηροί στις προσεγγίσεις σας, γι αυτό θα καταφέρετε να προσελκύσετε το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσετε. Οι eρωτικές σας διαθέσεις θα έχουν ορμή και παρόρμηση, να είστε σίγουροι πως θα περάσετε μια ιδιαιτέρως θερμή μέρα ευχάριστων εξελίξεων.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με ζωτικότητα δυναμισμός και ενέργεια θα σας εφοδιάσει η σημερινή μέρα, η δραστική σας κινητοποίηση θα προκαλέσει γεγονότα ένωσης ή και επανένωσης. Λαμβάνει τέλος το στάδιο της αναμονής, έρχεται κοντά σας πρόσωπο που το προσμένατε αρκετό καιρό, τερματίζουν εμπόδια και καθυστερήσεις, ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης. Ο δρόμος θα είναι ανοιχτός για ουσιαστικές αλλαγές, τολμήστε να κάνετε πράξη αυτό που σκέπτεστε, για εσάς τους eρωτικά μόνους θα υπάρξει ευκαιρία νέας γνωριμίας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει την μαχητικότητα σας, εσείς που έχετε σταθερό ταίρι δίπλα σας ενδεχομένως να εμφανιστείτε κάπως ασυμβίβαστοι, σήμερα θα διεκδικήσετε με σταθερότητα και πείσμα. Θα τα ξανά βρείτε με το πρώην ταίρι σας, σε προσωπικό ραντεβού θα γίνουν συναισθηματικές συζητήσεις, μεταξύ σας θα σημειωθούν θερμές eρωτικές εκδηλώσεις. Ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, χειριστείτε την υπόθεση με ειλικρίνεια και αμεσότητα.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, απελευθερωμένη και ζωηρή θα εμφανιστεί τόσο η στάση σας όσο και η καρδιά σας. Η eρωτική σας συμπεριφορά θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για επανασυνδέσεις αλλά και για ολοκαίνουργιες γνωριμίες. Σήμερα θα φλερτάρετε και θα σας φλερτάρουν, το γοητευτικό παρουσιαστικό σας θα τραβήξει τα κατάλληλα βλέμματα, το πρόσωπο θα σας πλησιάσει δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε. Ανοίγεται προοπτική eρωτικής σχέσης με άτομο ενδιαφέρουσας ίσως και εξτρίμ προσωπικότητας.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα