Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (29-10-2020)

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Ίσως δεν σας είναι τόσο εύκολο σήμερα φίλοι Κριοί να παραδεχτείτε στους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα κάποια σφάλματα ή απροσεξίες στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές, ωστόσο κρατήστε μια πιο ουδέτερη στάση στις επιλογές και τις αποφάσεις σας, για να ισορροπήσει μια περίεργη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην καθημερινότητά σας. Μην υπερβάλλετε στους χειρισμούς σας απέναντι στον eρωτικό σας σύντροφο, δείξτε ανεκτικότητα και κατανόηη στις επιθυμίες του δεσμού σας

Ταύρος

Η μέρα σήμερα αγαπητοί Ταύροι, είναι ευχάριστη για να επαναφέρετε την αρμονία και την ηρεμία στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, να αποφύγετε τις εντάσεις και τις κόντρες στο περιβάλλον που κινείστε, εδραιώνοντας με σοβαρότητα και σταθερότητα την ευτυχία και την χαρά στον δεσμό σας. Αν επιστρέψατε από κάποιο ταξίδι, η νοσταλγία και οι εικόνες που ζήσατε αναστατώνουν τις σκέψεις σας.

Δίδυμοι

Είναι περιττό να προσπαθείτε να τραβήξετε το ενδιαφέρον και την προσοχή των συναδέλφων σας και των αγαπημένων σας προσώπων σήμερα φίλοι Δίδυμοι με υπερβολικές περιγραφές και επιδεικτικές συζητήσεις. Δείξτε την χαρά και την ευτυχία σας με το πλατύ χαμόγελο και το επικοινωνιακό σας ταλέντο, αφήστε την γοητεία και την ευγλωττία σας οι αδέσμευτοι να θαμπώσουν μια νέα γνωριμία, ενώ οι ζευγαρωμένοι κάντε πράξεις που θα φέρουν την σιγουριά και την ισορροπία στην σχέση σας.

Καρκίνος

Οι αστρολογικές όψεις της ημέρας, σας προειδοποιούν αγαπητοί Καρκίνοι να μην γίνεστε φορτικοί και επίμονοι με τις προσωπικές σας ανάγκες και τις συναισθηματικές σας επιθυμίες σε σημείο που μπορεί να επιβαρύνει τους οικείους σας και τους συνεργάτες σας. Μην το παρακάνετε στα λόγια με τον eρωτικό σας σύντροφο και μην περιμένετε να σας προσφέρει την δεδομένη στιγμή περισσότερα από αυτά που μπορεί να σας δώσει, χαλαρώστε και ηρεμήστε στην ζεστασιά και την τρυφερότητα της σχέση σας

Λέων

Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα φίλοι Λέοντες, ξεπεράστε την ονειροπόληση και τις θύμησες για τις ευχάριστες ημέρες που βιώσατε και επαναφέρετε τον δυναμισμό και την ενεργητικότητά σας στις επαγγελματικές και προσωπικές σας επιδιώξεις, χωρίς να πιέζετε τα εσωτερικά σας θέλω. Αποκτήστε το πάνω χέρι στην eρωτική σας ζωή, ξαναβρείτε τους ήρεμους και ισορροπημένους ρυθμούς στον δεσμό σας, αγκαλιάστε το ταίρι σας με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στα φλογερά και αισθησιακά σας ταλέντα.

Παρθένος

Σπαταλήστε λίγο περισσότερο χρήμα και προσωπικό χρόνο σήμερα από τα καθιερωμένα φίλοι Παρθένοι για τον εαυτό σας και για τα πρόσωπα που αγαπάτε, η ανάγκη σας να κάνετε πάσης φύσεως αγορές είναι αρκετά μεγάλη, για αυτό το λόγο εκτονωθείτε χωρίς να κάνετε υπερβολικές κινήσεις και έξοδα. Η ήρεμη επιμονή και η υπομονή σας για να κρατήσετε την σχέση σας ζωντανή ανταμείβεται, η ευτυχία και η χαρά συντροφεύουν την σχέση σας, ικανοποιήστε τις eρωτικές σας επιθυμίες στην αγκαλιά του δεσμού σας.

Ζυγός

Μην δίνετε τόση μεγάλη σημασία στο φαίνεσθε των προσωπικών και επαγγελματικών σας σχέσεων αγαπητοί Ζυγοί, όσο στην ουσία των πραγμάτων και των εξελίξεων που επηρεάζουν την καθημερινότητά σας, για να μπορείτε με ειλικρίνεια και εντιμότητα συναισθημάτων να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας και να ισορροπήσετε τα eρωτικά σας θέλω και τις βαθιές σας επιθυμίες. Αφήστε τις πρωτοβουλίες σήμερα στο άλλο σας μισό, μην πιέζετε καταστάσεις να γίνουν εδώ και τώρα, μην τραβάτε το ήδη τεντωμένο σχοινί.

Σκορπιός

Προσέξτε σήμερα λίγο περισσότερο φίλοι Σκορπιοί την επικοινωνία με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, ο λόγος σας μπορεί να γίνει κοφτερό μαχαίρι σε εκείνους που επηρεάζουν με αρνητικά σχόλια τα σχέδια και τα όνειρά σας και χρειάζεται να αποφύγετε τις υπερβολές και τις εντάσεις. Όσα πρόσωπα στηρίζουν τις συναισθηματικές σας φιλοδοξίες και τις ψυχικές σας επιθυμίες, απολαμβάνουν το ενδιαφέρον, την φροντίδα και την προσοχή σας, η αγάπη και το πάθος σας ενώνουν με το άλλο σας μισό.

Τοξότης

Τα οικονομικά και επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν αγαπητοί Τοξότες, χρειάζονται αποφασιστικούς χειρισμούς και τόλμη για να διευθετηθούν, η ανάδρομη πορεία του Κρόνου ίσως ταρακουνήσει σήμερα τα σχέδια και τα πλάνα σας. Κάντε συναισθηματικά ανοίγματα οι αδέσμευτοι με μια νέα, τρυφερή γνωριμία, μην αφήνετε την eρωτική σας ζωή να τραυματίζεται από ανία και πλήξη οι ζευγαρωμένοι, χρωματίστε με την φλογερή λίμπιντο και την αφοσίωσή σας τις ιδιαίτερες στιγμές του δεσμού σας.

Αιγόκερως

Έχετε στα χέρια σας δυνατά χαρτιά σήμερα φίλοι Αιγόκεροι, για να μην σας ξεγελάσουν, για να αντιμετωπίσετε πάσης φύσεως αντιπαλότητα από συναδέλφους ή οικεία σας πρόσωπα, για να αντεπεξέλθετε στις δύσκολες συνθήκες της δουλειάς σας, για να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα του eρωτικού σας συντρόφου. Μην κάνετε υπερβολικά δοτικές κινήσεις στο ταίρι σας, κρατήστε επιφυλακτικότητα σε μια σημαντική συζήτηση που αφορά τρίτο διφορούμενο άτομο.

Υδροχόος

Αν κρατάτε φυλαγμένο ένα σημαντικό μυστικό αγαπητοί Υδροχόοι, καλείστε σήμερα να το υπερασπιστείτε με όλες σας τις δυνάμεις ακόμα και αν γίνετε γραφικοί με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα. Οι πλανητικές όψεις που σας επηρεάζουν, ίσως δημιουργήσουν πιέσεις στο περιβάλλον που κινείστε, πιθανόν να υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις κάτω από πίεση που δοκιμάζουν την διάθεση και τις αντοχές σας. Νιώστε την αγάπη και την συντροφικότητα του δεσμού σας, διώξτε την κατήφεια και τον θυμό.

Ιχθύς

Ψάχνετε παραπανίσιο χρόνο σήμερα φίλοι Ιχθύες για να χωρέσετε όλες τις προσωπικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, για να ικανοποιήσετε ισάξια τους συναδέλφους και τα αγαπημένα σας άτομα, για να τα έχετε με όλους και με όλα καλά. Εξωτερικεύστε τις βαθιές επιθυμίες και τις συναισθηματικές σας ανάγκες στον άνθρωπο που συντροφεύει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, σκορπίστε απλόχερα την φροντίδα και την στοργή σας, χαλαρώστε και ηρεμήστε με την ζεστασιά και την τρυφερότητα του δεσμού σας.

Πηγή: zwdiasimera

Διαβάστε περισσότερα