Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (2-06-2020)

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Σήμερα θα εκφραστείτε με απόλυτη ειλικρίνεια, θα τα πείτε όλα έξω από τα δόντια χωρίς περιορισμούς. Η κίνηση σας να διατυπώσετε με σαφήνεια μια καινούργια σας επαγγελματική ιδέα, θα πείσει τους συνεργάτες σας, δεν αποκλείεται να οδηγήσει την καριέρα σας ένα βήμα μπροστά. Αποκαλυπτικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να τερματίσετε διαφωνίες και αμφισβητήσεις, βρίσκει ισορροπία ο συναισθηματικός σας κόσμος

Ταύρος

Σήμερα οι θετικές εξελίξεις θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα πιστέψετε στον εαυτό σας, θα αναλάβετε δυναμικά ρίσκα που θα έχουν δημιουργικό αποτέλεσμα. Θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο που θα σας δημιουργήσει έκπληξη. Θα εμφανιστεί πρόσωπο στη ζωή σας που θα σας οδηγήσει σε τολμηρές ενέργειες, θα πράξετε με τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης, προμηνύεται αρχή σταθερής εpωτικής σχέσης.

Δίδυμοι

Σήμερα κλείνουν με επιτυχία επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή υποθέσεις γύρω από εργασιακά ζητήματα. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές, κάντε το βήμα να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να κινηθείτε τολμηρά. Περνάτε σε σοβαρές και δεσμευτικές συμφωνίες, ανοίγεται προοπτική οικονομικής ανόδου. Εσείς οι εpωτικά μόνοι σήμερα θα ενθουσιαστείτε, γνωριμία θα έχετε με γοητευτικό πρόσωπο, θα σας δοθεί ευκαιρία σταθερού μακροχρόνιου δεσμού.

Καρκίνος

Σε επαγγελματικά θέματα ίσως να εμφανιστούν φοβίες και αναστολές, εμπόδια και φραγμούς θα δημιουργήσει ο τρόπος σκέψης σας. Τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά, οι συζητήσεις που θα κάνετε θα είναι ενθαρρυντικές. Αφήστε στην άκρη τις απογοητευτικές σκέψεις, τα γεγονότα θα ανοίξουν νέους ορίζοντες. Στον εpωτικό σας τομέα καταφθάνει πρόταση για προσωπικό ραντεβού.

Λέων

Σήμερα θα αποφύγετε πράξεις αβεβαιότητας και ρίσκου. Δε θα αναζητήσετε καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, η στάση σας ίσως να είναι κάπως αναποφάσιστη. Στην εpωτική σας σχέση θα επιτύχετε συναισθηματική ισορροπία και ασφάλεια, σε περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τις κλείσετε με συμφιλιωτικό τρόπο. Εσείς που δεν είστε και πολύ καιρό χωρισμένοι, ετοιμαστείτε ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης.

Παρθένος

Σήμερα  θα έχετε την τάση να θέλετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας πνίγει, θα κρατήσετε απόσταση από καταστάσεις που σας αγχώνουν, ίσως να παραγκωνίσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας βαραίνουν ψυχολογικά. Θα βρεθείτε με φίλους, αναζωογονητικές θα είναι οι συζητήσεις σας. Ένα γεγονός θα σας βγάλει από τις καθημερινές σας συνήθειες κλείνοντας τη μέρα σας με ευχάριστη κατάληξη

Ζυγός

Σήμερα θα ενισχύσει τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, φιλική και ζεστή διάθεση θα δείξετε στην επικοινωνία σας με τους τρίτους. Η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και να διοχετεύσετε τη θετική σας ενέργεια, θα βελτιώσουν τη σχέση σας με το εpωτικό σας ταίρι. Με έντονο το αίσθημα της εpωτικής έλξης περνάτε σε θερμές εpωτικές πράξεις. Σήμερα θα λάβετε δημιουργικές προτάσεις τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε εpωτικό

Σκορπιός

Σήμερα θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα ανανεωθούν οι διαθέσεις σας, έρχονται ανοίγματα επαγγελματικής και οικονομικής βελτίωσης. Σήμερα θα λάβετε απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο εpωτικό πρόσωπο. Με άμεσο τρόπο θα σας γίνει πρόταση για προσωπικό ραντεβού, σας δίνω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε θα προκύψει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα και νέο εpωτικό ξεκίνημα.

Τοξότης

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε ελεύθερα αισθήματα, σκέψεις, και επαγγελματικές ιδέες. Σε οικονομικά ζητήματα δυναμικοί θα είναι οι στόχοι σας, βγαίνετε από την αδράνεια, με αισιοδοξία θα κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να προβείτε σε αγορές, προσοχή στις σπατάλες. Στον εpωτικό σας τομέα η ανοιχτή και εκδηλωτική σας συμπεριφορά θα δώσει το έναυσμα σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας πλησιάσει, οι σκοποί του θα είναι ξεκάθαροι.

Αιγόκερως

Σήμερα στον οικονομικό σας τομέα θα δοθεί λύση σε πρόβλημα που σας δημιουργούσε στασιμότητα, προσοχή στον χειρισμό των χρημάτων που θα ‘ρθουν στα χέρια σας, θα είστε επιρρεπείς σε περιττά έξοδα. Σήμερα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να ανοίξετε δίοδο επικοινωνίας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpωτικά. Ανοίγετε προοπτική σχέσης, αποκαλύψτε την εpωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, προμηνύεται μακροχρόνιος δεσμός.

Υδροχόος

Oι πλανητικές όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν την αποφασιστικότητα σας, τολμηρή θα είναι η σκέψη σας τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε εpωτικά. Προσοχή στις ενέργειες σας γύρω από αγορές ή ζητήματα που σχετίζονται με χρηματικά ποσά. Η εpωτική σας στάση θα είναι ιδιαιτέρως θερμή, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας

Ιχθύς

Προσοχή στις ψυχαναγκαστικές αντιδράσεις, θα εμφανίσετε ανυπομονησία και εμμονές. Σήμερα θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις υποθέσεις σας επαγγελματικές ή εpωτικές, ωστόσο σας συμβουλεύω να προχωρήσετε με συνειδητοποιημένες ενέργειες, προτιμήστε τα σταθερά βήματα, αποφύγετε τις πιέσεις. Πρόταση που θα λάβετε θα αναθερμάνει τις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο εpωτικού ενδιαφέροντος.

Πηγή: zwdiasimera

Διαβάστε περισσότερα