Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (04-10/01)

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Κριέ, παρόλο που δουλεύεις πολλές ώρες, μπορείς ακόμα και βρίσκεις χρόνο και ενέργεια για τους δικούς σου ανθρώπους. Οι στιγμές με την οικογένειά σου λειτουργούν σαν ξεκούραση για σένα πλέον και τις αποζητάς συνεχώς.

Αισθηματικά

Αισθάνεσαι πιο δημιουργικός από ποτέ, αλλά κάποια προβλήματα στις σχέσεις σου σε αναγκάζουν να μείνεις προσηλωμένος στην λογική. Αυτή είναι μια περίοδος που πρέπει να κρατήσεις ισορροπία ανάμεσα στην ελευθερία και τις υποχρεώσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Άρης από τις 6 θα βρίσκεται πλέον στον δεύτερο οίκο σου και από εκεί θα σε κάνει διεκδικητικό στον οικονομικό τομέα, αλλά μπορεί να φέρει και έξοδα μαζεμένα, οπότε καλό είναι να είσαι προσεκτικός και οργανωμένος.

 

Ταύρος

Ταύρε, ο Άρης από τις 6 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα φέρει ενθουσιασμό, ενέργεια και διεκδικητικότητα. Είσαι έτοιμος να κατακτήσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικά

Αισθάνεσαι πως δεν έχεις πια κίνητρα για να συνεχίσεις να αναζητάς την τελειότητα. Μήπως όμως, πρέπει να δεις τις κάνεις κι εσύ λάθος τον τελευταίο καιρό και δεν έχεις την ίδια διάθεση με πριν;

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Όταν μοιράζεσαι τα οικονομικά σου με ένα άλλο άτομο, είναι πολύ φυσιολογικό κάποιες φορές να προκληθούν εντάσεις. Δεν είναι εύκολο να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, αλλά είναι η μόνη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, ο Άρης από τις 6 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και θα φέρει στην επιφάνεια κάποια θέματα που χρειάζεται να επεξεργαστείς. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος.

Αισθηματικά

Αισθάνεσαι ότι δεν λες πάντα τα πράγματα όπως τα σκέφτεσαι. Αν πρώτα έγραφες όσα έχεις στο μυαλό σου, ίσως να μπορούσες να τα εκφράσεις και καλύτερα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην αγχώνεσαι υπερβολικά όταν τα πράγματα δεν πάνε έτσι ακριβώς όπως τα θες με την πρώτη προσπάθεια. Η σκληρή δουλειά θα αποδώσει αργά ή γρήγορα.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, δεν είναι ανάγκη να είσαι πάντα εσύ υπεύθυνος-η για όλα. Κάποιες φορές είναι καλό να αφήνεις και τους άλλους να αναλαμβάνουν ευθύνες.

  Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο (2-3/1)

Αισθηματικά

Ο Άρης από τις 6 θα βρίσκεται στον πιο κοινωνικό σου οίκο και ενώ θα σε φέρει κοντά σε νέους ανθρώπους, γενικά θα πρέπει να προσέχεις τις ισορροπίες στις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αν αναλάβεις κάποιο πρότζεκτ στη δουλειά, προσπάθησε να δώσεις μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες. Η οξυδέρκειά σου είναι εντυπωσιακή και οι ικανότητές σου αξίζει να φανούν περισσότερο.

 

Λέων

Λέων, βρες αυτό που θες πιο πολύ αυτό τον καιρό και άρχισε να το διεκδικείς. Έχουν τεράστια σημασία οι επιθυμίες σου και όλα όσα χρειάζεσαι.

Αισθηματικά

Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία ίσως εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να χαλάσει ότι έχεις χτίσει μέχρι σήμερα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Άρης από τις 6 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά και φαίνεται ότι θα έχεις αρκετή δουλειά αυτήν την περίοδο. Θα πρέπει να οργανωθείς καλά μεν, αλλά τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά.

Παρθένος

Παρθένε, ο Άρης από τις 6 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους σου και θα σε βοηθήσει να φτάσεις κοντά σε κάποιους από αυτούς. Ο οίκος αυτός αφορά και τα ταξίδια, τον τρόπο που σκέφτεσαι και τις σχέσεις και συνεργασίες με το εξωτερικό.

Αισθηματικά

Κάποια θέματα αίσθησης συναισθηματικής ασφάλειας έρχονται στην επιφάνεια και θα ήταν ενδιαφέρον να τα διερευνήσεις. Αν δεν μπορείς μόνος σου ζήτα βοήθεια από κάποιο άτομο εμπιστοσύνης.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι μια καλή ευκαιρία αυτές τις μέρες να θυμηθείς τα όσα έχεις πετύχει στο παρελθόν και να δεις πως θα μπορούσε να διαμορφωθεί και το μέλλον σου.

 

Ζυγός

Ζυγέ, προσπάθησε να μην αναλώνεσαι με πολλά ταυτόχρονα αλλά να είσαι πιο συγκεκριμένος στους στόχους σου είτε αυτοί είναι απλοί είτε σύνθετοι.

  Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (2-1-2021)

Αισθηματικά

Καλό θα ήταν να μην δημιουργείς μεγάλες προσδοκίες, για να μην χρειαστεί να απογοητεύσεις κανέναν. Ειδικά σε συναισθηματικό επίπεδο που τελευταία εντυπωσιάζεις ιδιαίτερα και τα θύματά σου είναι πολλά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Άρης από τις 6 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και τις οικονομικές συμφωνίες. Ναι μεν θα γίνεις περισσότερο διεκδικητικός, αλλά ο Άρης φέρνει και παρόρμηση και ενθουσιασμό στα έξοδα και αυτό θέλει λίγη προσοχή.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, αναμνήσεις, εκκρεμότητες από το παρελθόν – πρακτικές ή συναισθηματικές, τακτοποίηση κάποιων σκέψεων, συναντήσεις με ανθρώπους που έχεις να δεις καιρό πρωταγωνιστούν αυτήν την περίοδο. Φαίνεται σαν μια ευκαιρία να «ετοιμάσεις» κάτι.

Αισθηματικά

Ο Άρης από τις 6 θα βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο που αφορά τις σχέσεις και τη συντροφική σου ζωή και θα σε κάνει περισσότερο διεκδικητικό και ενθουσιώδη. Ίσως δημιουργηθεί και μια νέα σχέση αυτήν την περίοδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται πως η βαριά σκιά που είχε εδραιωθεί πάνω στα οικονομικά σου αρχίζει και εξαφανίζεται σιγά-σιγά. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις σίγουρα πολύ καλύτερα.

 

Τοξότης

Τοξότη, σιγά-σιγά ανακτάς και πάλι την χαμένη σου αισιοδοξία. Αυτό θα σου δώσει ενέργεια να ξεκινήσεις νέα πράγματα, αλλά και να διεκδικήσεις περισσότερα στις σχέσεις σου, τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές.

Αισθηματικά

Μια σχέση που έμοιαζε εφήμερη, ίσως αρχίσει να αποκτά πιο σταθερές βάσεις. Αυτό πιθανότατα να σε αγχώσει σε πρώτη φάση, αλλά στο χέρι σου είναι να το διαχειριστείς με ωριμότητα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Άρης από τις 6 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που αφορά την εργασία και τις καθημερινές υποχρεώσεις και σίγουρα θα πρέπει να είσαι οργανωμένος επειδή μπορεί να έρθουν αρκετά μαζεμένα. Πάντως αυτή η περίοδος θα είναι πολύ παραγωγική.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τις τελευταίες μέρες η κούραση μοιάζει να είναι μεγαλύτερη. Αυτό είναι φυσιολογικό για την εποχή, αλλά δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να ακούσεις το σώμα σου και να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα για να μπορέσεις να συνεχίσεις το ίδιο δυναμικά.

Αισθηματικά

Ο Άρης από τις 6 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον eρωτα και τη δημιουργικότητα και εκτός από ενέργεια και ενθουσιασμό θα φέρει και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η καθημερινότητα μπορεί πολλές φορές να τρέχει πιο γρήγορα από εσένα. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τρέχεις συνεχώς όλο και πιο γρήγορα όμως. Ίσως χρειάζεται απλά να αφαιρέσεις κάτι για να έχεις περισσότερο χρόνο.

Υδροχόος

Υδροχόε, ο Άρης από τις 6 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να ξεκινήσεις ένα νέο εγχείρημα που αφορά το σπίτι, αλλά χρειάζεται και προσοχή στις στενές προσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικά

Έχεις αρχίσει και μοιράζεσαι πιο εύκολα τα όσα σε απασχολούν. Αυτό σε φέρνει ακόμα πιο κοντά με τους κοντινούς σου ανθρώπους και σε βοηθά να χτίζεις νέες σχέσεις με μεγαλύτερη ουσία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σιγά-σιγά αρχίζεις και βλέπεις τα αποτελέσματα των κόπων σου, ειδικά όσο αφορά στη δουλειά. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να εφησυχαστείς και να σταματήσεις την τόσο καλή πορεία.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, οι αλλαγές αφορούν τόσο σε εσωτερικές διεργασίες, στη διάθεση, την ψυχολογική σου κατάσταση, τη μυστικότητα και τη δημιουργική μοναχικότητα, όσο και σε αυτά που βρίσκονται κάπου βαθιά μέσα σου και μπορεί να αναδύονται περιστασιακά.

Αισθηματικά

Ο Άρης από τις 6 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που αφορά την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες. Ξεκινάει μια περισσότερο κοινωνική περίοδος, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός, επειδή η επικοινωνία μπορεί να γίνεται έντονη κάποιες φορές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην αφήνεις μια κακή στιγμή να σε ρίχνει περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Υπάρχουν και αυτές στη ζωή και θα πρέπει να μάθεις να τις διαχειρίζεσαι με ωριμότητα και καθαρό μυαλό.

 

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα