Χρήστος Μάστορας: «Γεννήθηκα στην Αλβανία αλλά…» – Η ανάρτηση που καταχειροκροτήθηκε στο Instagram

SHOWBIZ

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε μία δήλωση που έκανε ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος εξήγησε πως γεννήθηκε στην Αλβανία αλλά είναι Έλληνας. Η συγκεκριμένη ανάρτηση του τραγουδιστή καταχειροκροτήθηκε στο Instagram.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει μιλήσει πολλές φορές για την καταγωγή του και αυτή τη φορά θέλησε να εκφράσει δημόσια την άποψή του για την δήλωση που έκανε ο Πύρρος Δήμας απαντώντας στην δήλωση της Έλενας Ακρίτα.

«Τιμητική μνεία στον Πύρρο Δήμα. Το 2014, όταν ο βουλευτής Νίκος Μίχος σηκώνεται να πλακώσει τον Πέτρο Τατσόπουλο, ο Δήμας, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τότε, ορμάει και του κόβει τον δρόμο, λέγοντάς του να μην τολμήσει να προχωρήσει ούτε βήμα.

Ο Μίχος λουφάζει κι ο Κασιδιάρης τον τραβάει κακήν κακώς πίσω στα έδρανα. Ο αλβανικής καταγωγής πρωταθλητής μας – ναι, έχει σημασία – με τη στάση του δίνει ένα μάθημα δημοκρατίας σε όλο το ελληνικό Κοινοβούλιο. Τιμητική μνεία στον Πέτρο Τατσόπουλο», δήλωσε η δημοσιογράφος.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα που καταχειροκροτήθηκε στο Instagram

Ο Χρήστος Μάστορας αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την απάντηση του Πύρρου Δήμα στην παραπάνω δήλωση εξηγώντας: «Δεν είμαι αλβανικής καταγωγής. Είμαι Έλληνας που γεννήθηκε στην Αλβανία».

Μάλιστα ο τραγουδιστής έγραψε από τη μεριά του «Ένας από του ήρωές μου ο Πύρρος Δήμας», ενώ δείτε εδώ και μία ανακοίνωση που έκανε ο Χρήστος Μάστορας.

Χρήστος Μάστορας Πύρρος Δήμας
Διαβάστε περισσότερα