Χαμός στις 8 Λέξεις: Νέος άνδρας στην ζωή της Σμαράγδας – Έξαλλος ο Σίμος

TV

Κανονικός χαμός πρόκειται να επικρατήσει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις καθώς η Σμαράγδα θα βρει έναν νέο άντρα ο οποίος θα μπει πολύ δυναμικά στη ζωή της και θα κάνει έξαλλο τον Σίμο.

Η σχέση της Σμαράγδας με τον Σίμο πάει από το κακό στο χειρότερο καθώς ο Σίμος όχι μόνο δεν σταματάει τον τζόγο, αλλά δεν δέχεται καν να της υποσχεθεί ότι θα προσπαθήσει. Η Σμαράγδα, αν και πολλές φορές του έχει πει ότι σταματάνε τη σχέση τους, πάντα κάνει πίσω επειδή συνεχίζει να είναι ερωτευμένη μαζί του. Μια απλή όμως επίσκεψη θα της ανοίξει ένα παράθυρο αισιοδοξίας για μια νέα ζωή…

Κι ενώ οι καβγάδες μεταξύ του Σίμου και της Σμαράγδας συνεχίζονται, ένας συνεργάτης της κάνει την εμφάνισή του στο ατελιέ της. Πρόκειται για έναν πολύ γοητευτικό άντρα, έμπορο υφασμάτων, με τον οποίο χρόνια είχε συνεργασία η Σμαράγδα καθώς την προμήθευε υφάσματα από τη Θεσσαλονίκη. Τώρα όμως ο Αντώνης Ραζής αποφασίζει να επισκεφθεί από κοντά την πελάτισσά του και όλα… αλλάζουν!

8 Λέξεις Σίμος

Στο μεταξύ ο Σίμος συνεχίζει να παραμελεί συστηματικά τη Σμαράγδα. Ο τζόγος τον έχει απορροφήσει εντελώς. Ξεχνάει να πάει να τη δει, να επικοινωνήσει μαζί της και γενικά έχει αρχίσει να απομακρύνεται. Η Σμαράγδα καταλαβαίνει ότι για μια ακόμα φορά την κοροϊδεύει: «Συνεχίζεις τα ψέματα, Σίμο. Εκμεταλλεύεσαι την αγάπη που σου έχω και νομίζεις ότι μια ζωή θα είμαι κορόιδο. Τέλος όμως, αυτή τη φορά δεν πρόκειται να το καταπιώ και δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου», του λέει.

O Σίμος για μια ακόμα φορά ζητάει συγγνώμη από τη Σμαράγδα για τα ψέματα που της είπε: «Ο,τι και να πεις έχεις δίκιο. Σου ζητάω να με συγχωρήσεις. Κι εγώ σ’ αγαπώ και αλήθεια σου λέω, δεν θέλω να σε πληγώνω. Προσπαθώ τουλάχιστον», της απολογείται. «Τίποτα δεν προσπαθείς, μια ζωή ψέματα, γι’ αυτό δεν δέχομαι τη συγγνώμη σου», του απαντάει και όντως δεν τον συγχωρεί, ενώ αποφασίζει να προχωρήσει μπροστά.

8 Λέξεις Σμαράγδα

Έτσι μπαίνει ο νέος άνδρας στη ζωή της Σμαράγδας στις 8 Λέξεις και κάνει έξαλλο τον Σίμο

Μετά από όλα αυτά βάζει πείσμα να μην ξαναγυρίσει στα ίδια και δείχνει να θέλει να ξεπεράσει άμεσα τον Σίμο. Ετσι κανονίζει να βγει για φαγητό με τον Αντώνη. Οι δυο τους πηγαίνουν σε ένα ωραίο εστιατόριο και ο Αντώνης αρχίζει να τη φλερτάρει. Η Σμαράγδα αυτή τη φορά αφήνει ελεύθερο τον εαυτό της και δέχεται το έντονο φλερτ του καθώς εκείνη μοιάζει να θέλει να προχωρήσει μαζί του, έστω και δειλά-δειλά.

Λίγο αργότερα όμως ο Σίμος βλέπει τη Σμαράγδα με τον Αντώνη σε τρυφερό ενσταντανέ, γίνεται έξαλλος και δεν αργεί να κάνει φασαρία. Ωστόσο ο Αντώνης δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να φλερτάρει με τη Σμαράγδα και μάλιστα την προσκαλεί να πάνε μαζί στη Θεσσαλονίκη.

Tο σχέδιο του Αιμίλιου να χωρίσει τη Μάγδα

Ο Αιμίλιος έχει αποφασίσει να χωρίσει με τη Μάγδα και να ζήσει ελεύθερος τον έρωτά του με την Ελισάβετ. Ομως δεν έχει το θάρρος να μιλήσει στη γυναίκα του και καταστρώνει ένα σχέδιο ώστε να διαλύσει τον γάμο του. Δημιουργεί επίτηδες συνεχόμενες εντάσεις ανάμεσα σε εκείνον και τη Μάγδα προκειμένου να τσακωθούν άσχημα και να οδηγηθούν στο διαζύγιο.
Την ίδια στιγμή η Ελεονώρα δίνει τη χαριστική βολή στον Αιμίλιο και αποκαλύπτει στη
Μάγδα πως στο παρελθόν ήταν ζευγάρι. Η Μάγδα, πληγωμένη από τις αποκαλύψεις της Ελεονώρας, ζητάει με επιμονή εξηγήσεις από τον Αιμίλιο, αλλά αυτός πολύ ψύχραιμος και με θράσος το γυρίζει εναντίον της, ενώ σηκώνεται και φεύγει από το σπίτι, δήθεν θιγμένος από την έλλειψη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του.

Φυσικά περνάει τη νύχτα με την Ελισάβετ και δείχνει τρελά ερωτευμένος μαζί της. Οι καβγάδες στο σπίτι του Αιμίλιου συνεχίζονται καθώς απορρίπτει κάθε πρόταση της Μάγδας για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί και η κατάσταση οδηγείται στα άκρα…

Διαβάστε περισσότερα