Αυτή η παραλία είναι μια μικρογραφία της Καραϊβικής και βρίσκεται στο Ιόνιο!

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Πρόκειται για μία μαγική ακτή με κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, καθαρή παραλία με λευκή άμμο σε συνδυασμό με μεγάλα λευκά βότσαλα.

Δίπλα στους Παξούς, νότιο-ανατολικά και σε απόσταση 5,5 μιλίων βρίσκονται οι Αντίπαξοι. Πολύ όμορφο μικρό νησί με μαγευτικές ακτές και τα καταπληκτικά νερά του Ιονίου.

Η παραλία Βουτούμι στους Αντίπαξους είναι μία από τις ωραιότερες της Ελλάδας και μία από τις καλύτερες του νησιού, όπως επισημαίνει ο ΣΚΑΙ.

Πρόκειται για μία μαγική ακτή με κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, καθαρή παραλία με λευκή άμμο σε συνδυασμό με μεγάλα λευκά βότσαλα και πυκνή βλάστηση με τα κυπαρίσσια να αγγίζουν την ακτή. Μια μικρογραφία της Καραϊβικής!

Ένα παραδεισένιο τοπίο που προσελκύει πλήθος τουριστών κάθε καλοκαίρι για να απολαύσει τη φυσική ομορφιά του τοπίου και να κολυμπήσει στα εκπληκτικά νερά της εξωτικής παραλίας, μετατρέποντάς την σε μία κοσμοπολίτικη ακτή!

Η θέα από ψηλά, κόβει την ανάσα! Αντικρίζοντας τα γαλανά διάφανα νερά θα απορήσετε αν τα σκάφη αιωρούνται πάνω στο βυθό. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη, αλλά μπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεστε στις ταβέρνες που βρίσκονται πάνω από αυτήν.

Διαβάστε περισσότερα