Aυτές είναι οι εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (02-08/11)

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει ένα πολύ ευχάριστο αστρολογικό γεγονός αυτό της επιστροφής του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στις 4/11. Αυτό σηματοδοτεί ένα νέο διάστημα το οποίο θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί στην προσωπική σου ζωή τον προηγούμενο καιρό. Βέβαια θα πρέπει να έχεις κατά νου πως και αυτή την εβδομάδα μπορεί να υπάρξουν ακόμα κάποιες δυσκολίες καθώς ο Ερμής με το που επιστρέφει σε ορθή πορεία σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο, κάτι το οποίο δεν θα βοηθήσει καθόλου τη συναισθηματική επαφή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να προσπαθήσεις προκειμένου να μην αφήσεις να δημιουργηθεί απόσταση μεταξύ σας. Αν πάλι είσαι ελεύθερος φαίνεται πως μπορεί να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να το προσεγγίσεις από την επόμενη εβδομάδα.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και σε αυτά τα θέματα, κάτι το οποίο ίσως να μην είναι και τόσο εύκολο λόγω εργασιακού φόρτου. Ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στις 4/11 δίνοντας μία ανάσα σε προσωπικές σχέσεις, καθώς θα βάλει μία άνω τελεία σε αντιπαραθέσεις του προηγούμενου διαστήματος. Βέβαια θα χρειαστεί να διευθετήσεις αυτές τις αντιπαραθέσεις και να μην τις αφήσεις σε εκκρεμότητα, καθώς αργά ή γρήγορα αν τις αφήσεις έτσι θα κάνουν ξανά την εμφάνισή τους. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δείχνει πως ακόμα και με την ορθή πορεία του «δυσκολίες» θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν εξαιτίας της απόστασης (είτε συναισθηματικής είτε πραγματικής). Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δεν θα πρέπει να αφήσεις αυτή την απόσταση να σε απομακρύνει από το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν προς το τέλος της εβδομάδας να κάνεις μία γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα έρθει μέσω κοινών γνωστών.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις την ευκαιρία να δεις ξανά κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να σου είχαν δημιουργήσει ανησυχία το προηγούμενο διάστημα. Τώρα επίσης θα δημιουργηθούν οι συγκυρίες για να πάρεις τις τελικές αποφάσεις που αφορούν ένα αισθηματικό ειδύλλιο που έκανε την επανεμφάνιση του κατά το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 4/11 και ξεκαθαρίζει πληροφορίες, επιστροφές και θέματα τα οποία έκαναν δυναμική επανεμφάνιση και αφορούν την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να επικεντρωθείς σε ζητήματα της καθημερινότητας, προκειμένου να τα διευθετήσεις πιο γρήγορα και να υπάρξει χρόνος για να τον αφιερώσεις στη σχέση με το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος καλό θα ήταν να διευθετήσεις εδώ και τώρα εκκρεμότητες του παρελθόντος, καθώς όσο τις αφήνεις τόσο πιο δύσκολο θα είναι να διευθετηθούν.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή η εβδομάδα μπορεί να έχει ακόμα κάποιες δυσκολίες σε επικοινωνιακό επίπεδο, όμως θα κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες «αχτίδες φωτός» που θα βοηθήσουν τις εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του ζυγού στις 4/11 και αυτό είναι ένα γεγονός που αφενός δεν θα περάσει καθόλου απαρατήρητο όσον αφορά την επικοινωνία αφετέρου θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς τις πληροφορίες και τα γεγονότα του προηγούμενου διαστήματος. Η εσωστρέφεια θα είναι εμφανής καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και ίσως να μη σε βοηθήσει να εκφραστείς απέναντι σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση να θυμάσαι πως η επικοινωνία θα παίξει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στη διάθεση που θα υπάρξει μεταξύ σας, για αυτό μην την αμελείς!

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 4/11 και είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να βλέπεις κάποια θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή διαφορετικά. Το προηγούμενο διάστημα είναι πιθανό να συνέβησαν αρκετές παρανοήσεις μεταξύ εσένα και κάποιου που σε ενδιαφέρει και τώρα ξεκινάει ένα διάστημα κατά το οποίο θα μπορέσεις να διευθετήσεις αυτές τις παρανοήσεις και να δεις την εξέλιξη αισθηματικών σχέσεων και φλερτ. Το ότι ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία είναι ένα θετικό γεγονός, όμως για αυτή την εβδομάδα θα σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, κάτι που δείχνει πως ναι μεν η επικοινωνία θα αρχίσει να βελτιώνεται όμως αυτό θα γίνει με πιο αργούς ρυθμούς. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να επικεντρωθείς σε κοινές αγαπημένες δραστηριότητες με το ταίρι σου και προτίμησε την επόμενη εβδομάδα για σοβαρές συζητήσεις.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι πιο έντονα την εξέλιξη μιας αισθηματικής ιστορίας στην οποία υπήρξαν αλλαγές το προηγούμενο διάστημα. Αν είσαι ελεύθερος με την ορθή πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού από τις 4/11 θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις καλύτερα με αυτόν που σε ενδιαφέρει και είναι πολύ πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως το προηγούμενο διάστημα είχαν δημιουργηθεί και κάποιες παρανοήσεις μεταξύ σας. Το γεγονός πως ο Ερμής θα σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο αυτές τις ημέρες δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποια πράγματα τα οποία θα σε δυσκολέψουν -όσον αφορά την εξέλιξη μιας γνωριμίας- όμως να θυμάσαι πως αυτό είναι κάτι το προσωρινό. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να αφουγκραστείς τις ανάγκες του συντρόφου σου ακόμα και αν δεν είναι εύκολο να τις εκφράσει.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου και αυτό είναι το ευχάριστο αστρολογικό νέο των ημερών! Βέβαια ακόμα και σε ορθή πορεία δεν ξεφεύγει από τη «μέγγενη» του Κρόνου καθώς σχηματίζει ένα τετράγωνο μαζί του, κάτι το οποίο δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν ακόμα κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία ή κάποιες καθυστερήσεις σε αισθηματικά ζητήματα τα οποία σε ενδιαφέρουν, όμως όσο περνούν οι ημέρες τόσο περισσότερο αυτή η αίσθηση θα φεύγει. Αν είσαι ελεύθερος προς το τέλος εβδομάδας δεν αποκλείεται να έχεις μία συζήτηση με ένα πρόσωπο που δεν σου περνά απαρατήρητο, όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τη στάση που θα κρατήσεις, καθώς θα υπάρχει μία ροπή να φερθείς εγωκεντρικά. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες διαφωνίες με το σύντροφό σου, όμως η διάθεση που θα τις προσεγγίσεις θα είναι πολύ καλύτερη και αυτό είναι που θα κάνει τη διαφορά στη διευθέτηση τους.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά ζητήματα του παρελθόντος και μέσα σε αυτά πιθανόν να συγκαταλέγεται και ένας πρώην σύντροφος. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στις 4/11 θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς το παρόν, αλλά φαίνεται πως μέχρι και το τέλος της εβδομάδας θα ρίχνει κλεφτές ματιές στο παρελθόν. Αξιολόγησέ προσεκτικά τα δεδομένα που έχεις και μην αφήσεις παρορμητικά συναισθήματα να σε οδηγήσουν σε ακατάλληλες αποφάσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σας, καθώς ενδέχεται να παρεισφρήσουν σε προσωπικά σας ζητήματα και τελικά να δημιουργήσουν διαφωνίες μεταξύ σας.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στις 4/11 κάτι που θα βοηθήσει όχι μόνο την επικοινωνία αλλά και τη διάθεσή σου. Τώρα είναι πιθανό να σου δοθεί η ευκαιρία να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να σε προσεγγίσει εκείνο, καθώς θα υπάρχει ένα καλύτερο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Βέβαια αυτές τις ημέρες ο Ερμής θα εξακολουθεί να σχηματίζει μία όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, η οποία δείχνει πως κάποιες δυσκολίες θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα στην περίπτωση όπου έχεις κοινό ταμείο με το σύντροφό σου, καθώς τα οικονομικά ζητήματα ενδεχομένως να δημιουργήσουν διαφωνίες μεταξύ σας. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο πιο εύκολο θα είναι να διευθετήσεις παρανοήσεις και παρεξηγήσεις και να δημιουργήσεις ένα πολύ καλό κλίμα στην προσωπική σου ζωή.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώθεις μία πτώση ενέργειας κάτι που θα επηρεάσει και τον τρόπο που βλέπεις την προσωπική σου ζωή. Οι ώρες που περνάς στη δουλειά φαίνεται πως θα σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου ή από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και αυτό είναι κάτι το οποίο χρειάζεται προσοχή αυτές τις ημέρες προκειμένου να μη δημιουργήσει ρήξη. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο Ζυγό από τις 4/11 δείχνει πως η επικοινωνία θα αρχίσει να βελτιώνεται, κάτι που θα γίνει περισσότερο αισθητό από την επόμενη εβδομάδα. Το γεγονός πως ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, μπορεί να σε οδηγήσει να πεις πράγματα τα οποία μπορεί να δημιουργήσουν αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο καθώς θα πρέπει να θυμάσαι πως η επικοινωνία θα πρέπει να είναι ενωτική και όχι διασπαστική.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις κάποιες συναντήσεις ή κάποια τηλεφωνήματα με ένα πρόσωπο με το οποίο έχεις να μιλήσεις καιρό και αυτό θα σου φτιάξει τη διάθεση. Ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/10 και την ίδια μέρα κάνει την είσοδό της στο ίδιο ζώδιο και η Αφροδίτη! Αυτές οι δύο πλανητικές μετακινήσεις είναι εξαιρετικά βοηθητικές για εσένα και για την προσωπική σου ζωή, καθώς δείχνουν επικοινωνία και επαφές με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να βρες με το σύντροφό σου μία δημιουργική δραστηριότητα, καθώς αυτό θα ανανεώσει τη σχέση σας! Το φλερτ αποτελεί συστατικό αυτής της εβδομάδας και φαίνεται πως θα υπάρχει παντού! Προς το τέλος της εβδομάδας δώσε προσοχή σε αποφάσεις «της στιγμής», καθώς μπορεί να δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα σε αισθηματικά ζητήματα.

Ιχθύς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό (4/11) και αλλάζει τη διάθεση που υπάρχει για επικοινωνία. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας και όσο περνούν οι ημέρες θα παρατηρείς ολοένα και περισσότερο, πως θα υπάρχει ένα πολύ καλό επικοινωνιακό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους, κάτι που θα βελτιώσει τη διάθεση σου και θα αποτελέσει πρόσφορο έδαφος για φλερτ. Οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα έρθουν μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον και ενδεχομένως να υπάρξει ένα πρόσωπο που θα αρχίσει να σου δείχνει δειλά-δειλά το ενδιαφέρον του. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, καθώς αυτές θα σε βοηθήσουν να τον προσεγγίσεις ακόμα περισσότερο και να δεις κι άλλες πτυχές του χαρακτήρα του.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα