Αυτά τα ζώδια δουλεύουν σκληρά και δεν θα αφήσουν τίποτα να τους σταθεί εμπόδιο

ΖΩΔΙΑ

Για κάποιους από εμάς η καριέρα είναι κάτι που εξυπηρετεί ένα σκοπό. Είναι μια δουλειά που δεν μισούμε να κάνουμε, μας πληρώνει τους λογαριασμούς και μας αφήνει αρκετό ελεύθερο χρόνο για να χαλαρώσουμε. Για τους άλλους; Η καριέρα τους είναι η ζωή τους.

Κριός: Δεν σταματά ποτέ να θέλει να αποδείξει ποιος είναι 
Τίποτα δεν είναι μεγαλύτερο κίνητρο για έναν Κριό από το να έχει κάτι να κερδίσει. Είτε πρόκειται για επιτραπέζιο παιχνίδι ανάμεσα σε φίλους ή ένα σημαντικό παγκόσμιο πρωτάθλημα, θα βάλει τα δυνατά του. Αποδεικνύοντας ότι ξέρει τα περισσότερα και ότι μπορεί να κάνει τα περισσότερα θα του φέρει μεγάλη χαρά και έχει σχέση με τον κυβερνήτη που που είναι ο Άρης. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να βγάλεις στον Κριό την ανταγωνιστική του πλευρά είναι να του δώσεις μια πρόκληση. Αυτό το χαρακτηριστικό τον κάνει να επικεντρώνεται στην καριέρα.

Παρθένος: Θέλει πάντα να είναι παραγωγικός κι επιτυχημένος
Τα στερεότυπα για τον Παρθένο είναι αληθινά. Είναι παραγωγικός, του αρέσουν οι λίστες με εκκρεμότητες και ξέρει πως θα τις ολοκληρώσει βήμα βήμα. Το μυαλό του είναι προσηλωμένο στην ανάλυση και τη λογική οπότε όταν έχει ένα όνειρο που μπορεί να φαίνεται υπερβολικά μεγάλο ή άπιαστο, ο Παρθένος έχει πάντα ένα σχέδιο που βγάζει νόημα. Αυτό που που πραγματικά τον βοηθάει να πετύχει τους στόχους του είναι το πόσο μισεί να νιώθει ότι μένει πίσω. Προτιμά να είναι κάπου μπροστά από στην καμπύλη παρά κάπου πίσω.

Αιγόκερως: Έχει μεγάλα όνειρα που στοχεύει να πετύχει 
Όταν σκεφτόμαστε έναν Αιγόκερω, σκεφτόμαστε έναν CEO μιας μεγάλης εταιρίας ή έναν αθλητή που επιβεβαιώνει ότι είναι το νούμερο 1. Σκεφτόμαστε έναν ποπ σταρ που κερδίζει συχνά βραβεία Grammy ή έναν συγγραφέα που έχει εκδώσει εκατοντάδες βιβλία. Αυτό το ζώδιο δεν θέλει απλά σπουδαία καριέρα, θέλει να σπάει ρεκόρ και να βάλει τον εαυτό του σε ένα βάθρο που είναι μόνο αυτό. Δεν είναι απλά ανταγωνιστικός απέναντι στους άλλους ο Αιγόκερως, ανταγωνίζεται τον εαυτό του και πάντα τον σπρώχνει στα όριά του.

Υδροχόος: Ονειρεύεται να έχει τη δική του αυτοκρατορία
Αν ένας Υδροχόος έχει ένα στόχο καριέρας στο μυαλό του, μπορείς να βάλεις στοίχημα ότι κανείς δεν θα ξεχάσει το όνομά του τη στιγμή που θα το πετύχει. Είναι το ζώδιο για το οποίο γράφουν για εκείνο στα βιβλία της ιστορίας γιατί όχι απλά κερδίζει αλλά το κάνει επαναστατικά. Ο Υδροχόος έχει στόχος που εξαπλώνουν την περίμετρό τους γατί σπάει τους κανόνες και επαναπροσδιορίζει τι είναι και τι δεν είναι αποδεκτό. Μπορεί να ηγηθεί ενός ολόκληρου κινήματος αν το θέλει.

Διαβάστε περισσότερα