Άντρας έβαλε το γέρικο, άρρωστο σκυλί του στην πισίνα και του έσωσε τη ζωή

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Γνωρίστε ένα υπέροχο Χάσκυ, τον Κέιν, το οποίο αν και άρρωστο και γέρικο, δεν παύει ούτε λεπτό να λατρεύει τον ιδιοκτήτη του! Και πως να μην το κάνει εξάλλου..

Ένα πρωινό, εντελώς ξαφνικά, τα πίσω πόδια του Κέιν σταμάτησαν να κινούνται.

Δυστυχώς ο Κέιν είναι πολύ γέρος και αδύναμος και για αυτό δεν μπορεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Το ακόμη πιο άσχημο: Ο Κέιν πονάει και τα φάρμακα που του δίνει ο κτηνίατρος δεν τον βοηθούν ιδιαίτερα να νιώσει καλύτερα.

Αντί να τον εγκαταλείψει ο καλύτερος του φίλος και ιδιοκτήτης του, αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι νέο.

Ρώτησε, έψαξε στο διαδίκτυο και έμαθε πως πολλά σκυλιά με αρθρίτιδα, παράλυση και με προβλήματα κινητικότητας ανακουφίζονται από τους πόνους ή και θεραπεύονται όταν βρίσκονται μέσα στο νερό.

Το δοκίμασε με τον Κέιν και παρατήρησε πως η εν λόγω πρωτότυπη θεραπεία είχε αποτέλεσμα!

Η έλλειψη βαρύτητας μέσα στο νερό δεν προκαλούσε πίεση στα πονεμένα πόδια του Κέιν και δεν τον πλήγωνε. Το έκανε ξανά και ξανά, για συνεχόμενες μέρες και.. τελικά έγινε το θαύμα!

Ο Κέιν μπόρεσε να σταθεί και πάλι στα πόδια του! Μερικές μέρες μετά σηκώθηκε και περπάτησε και μόνος του!

Πολύ συχνά, οι ιδιοκτήτες δίνουν τα σκυλιά τους, γιατί δεν είναι πλέον κουτάβια. Τα γέρικα σκυλιά χρειάζονται πιο πολλή φροντίδα και υπομονή από τα νεαρά σκυλιά. Για αυτόν ακριβώς το λόγο και η πράξη αυτού του άντρα αποκτά ακόμα πιο μεγάλη αξία!

«Δεν είμαι σίγουρος για πόσο καιρό θα είναι ακόμη μαζί μου ο Κέιν. Όσο όμως τον έχω θα τον βοηθάω, όσο περισσότερο μπορώ, να νιώθει πιο άνετα. Και κάθε μέρα, μου δείχνει με τον τρόπο του πόσο πολύ εκτιμάει αυτό που κάνω!» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του.

Δείτε το  βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερα