Ανθή Βούλγαρη: Μίλησε για όλα – “Δεν θα τα έβγαζα πέρα αν δεν…”

SHOWBIZ

Η Ανθή Βούλγαρη μίλησε στο Down Town για όλους και για όλα! Αναφέρθηκε στον γάμο της αλλά και στο πόσο απαιτητική είναι η δουλειά της.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως αν δεν την αγαπούσε τόσο την δουλειά της δεν θα άντεχε το απαιτητικό ωράριο και την πίεση.

«Γάμος και πρεμιέρα μαζί. Δύσκολος συνδυασμός, αλλά τόσο συναρπαστικός. Η αλήθεια είναι πως πέρασα σε διαφορετική φάση τόσο στην προσωπική μου ζωή όσο και στην επαγγελματική μου πορεία. Ανοιξα ταυτόχρονα δύο νέες σελίδες, εξίσου σημαντικές για εμένα. Πιστεύω πως τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία. Ήταν η ώρα να προχωρήσω και στους δύο τομείς».

«Στο Μega ένιωσα από την πρώτη στιγμή μια μεγάλη αγκαλιά. Ένιωσα σαν να μπήκα σε μια μεγάλη οικογένεια. Η διοίκηση, οι συνάδελφοι, όλοι με υποδέχτηκαν θερμά. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να φέρω κάτι διαφορετικό στην πρωινή ενημερωτική ζώνη, πάντως φιλοδοξώ να εκφράζω τον απλό πολίτη. Με ενδιαφέρει πολύ να προσεγγίσουμε τους νέους ανθρώπους.

ανθή βούλγαρη

Να αφουγκραστούμε τις ανάγκες τους και τους προβληματισμούς τους. Θέλω να αποσυνδέσω την ενημέρωση από το σοβαροφανές ύφος και το μονίμως ξερολίστικο σχόλιο και ύφος. Θέλω ο τηλεθεατής να ανοίγει το πρωί την τηλεόραση και να χαμογελάει. Να ξέρει πως εκεί είναι η Ανθή, που θα ρωτήσει όσα θέλει ο ίδιος να μάθει».

«Με τον Ιορδάνη μετράμε ήδη τρία χρόνια συνεργασίας και σου λέω χωρίς κανέναν ενδοιασμό πως έχουμε γίνει πολύ καλή ομάδα. Την πρώτη χρονιά της συνεργασίας μας, όταν είχα στήλη μέσα στη δική του εκπομπή στο Open, είχαμε συγκρουστεί πολλές φορές.

Οταν τον επόμενο χρόνο παρουσιάσαμε μαζί εκπομπή, δέσαμε τόσο πολύ που πραγματικά θεωρώ πως είμαι ευλογημένη που συνεργαζόμαστε. Ο Ιορδάνης είναι απίστευτα δοτικός. Παρόλο που έχει γράψει χιλιόμετρα στη δημοσιογραφία, αφήνει χώρο σε νέους ανθρώπους και νέες ιδέες. Θα τον χαρακτήριζα gentleman της δημοσιογραφίας».

«Πίσω από τις κάμερες, υπάρχουν γέλιο, ένταση, αγωνία, χαρά. Πολλά συναισθήματα. Η ομάδα λειτουργεί σαν μια μεγάλη οικογένεια. Η δουλειά δεν σταματάει ποτέ. Όλη μέρα δουλεύουμε και χτίζουμε την εκπομπή».

«Κάθε μέρα ξυπνάω γύρω στις 3.45. Ντους, πρωινό, καφές στο χέρι και ξεκινάμε! Μέχρι και τις 3 μ.μ. είμαι στο κανάλι. Eπιστρέφω σπίτι, μαγειρεύω, παίζω με τον σκύλο μου, τη Λάρα, κοιμάμαι καμιά ώρα και το απόγευμα το περνάω στο γυμναστήριο. Ακολουθούν τα Δελτία Ειδήσεων, η βραδινή σύσκεψη και ύπνος.

Το πρωινό είναι απαιτητικό. Χάνω σίγουρα πολλές ώρες ύπνου. Κατά τ’ άλλα, προσπαθώ να υπάρχει ισορροπία μεταξύ προσωπικής ζωής και δουλειάς. Το βέβαιο είναι πως αν δεν αγαπούσα αυτήν τη δουλειά, δεν θα τα έβγαζα εύκολα πέρα».

Διαβάστε περισσότερα