Ανατροπή στο Πρωινό – Η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα με Γιώργο Λιάγκα!

TV

Η πρώτη “καλημέρα” από την Φαίη Σκορδά στο ανανεωμένο Πρωινό!

Στο γνώριμο τηλεοπτικό της ραντεβού επέστρεψε η Φαίη Σκορδά λίγα λεπτά πριν τις 10 το πρωί της Δευτέρας αλλά η πρεμιέρα της είχε κάποιες ανατροπές. Όπως για παράδειγμα τα πρώτα δευτερόλεπτα της!

Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά επέλεξε να ξεκινήσει με μια ανασκόπηση στα προηγούμενα χρόνια και τις… προηγούμενες πρεμιέρες. Οπότε έτσι ο Γιώργος Λιάγκας ήταν το πρώτο πρόσωπο που είδαμε στη φετινή της πρεμιέρα, κατεβαίνοντας μαζί την σκάλα του πλατό το 2013.

Η όμορφη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 παρακολούθησε καθισμένη σε μια καρέκλα την σύντομη ανασκόπηση και στη συνέχεια καλωσόρισε τους τηλεθεατές!

Αμέσως μετά, η Φαίη Σκορδά παρουσίασε την ανανεωμένη παρέα που θα την πλαισιώνει και σαν στόχο έχουν να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς μας. Ο λόγος για τον πιστό της συνεργάτη, Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Δημήτρη Μοθωναίο και την Κόνι Μεταξά.

«Καλημέρα για μία ακόμα χρονιά, εδώ στον ΑΝΤ1. Είναι η όγδοη χρονιά και σκεφτόμουν, ενώ έβλεπα το βίντεο, όταν είχαμε πρωτοφτάσει εδώ, όταν είχαμε πρωτοέρθει στην πρώτη μας χρονιά, ήμουν έγκυος τον Δημήτρη θυμάμαι. Πραγματικά κάθε χρονιά σημαίνει για μένα διαφορετικά πράγματα. Ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο για φέτος μετά από ένα περίεργο καλοκαίρι για όλους μας. Νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που ήθελα να επιστρέψω στην καθημερινότητα μου, σε εσάς, στην οικογένεια του ΑΝΤ1 και την οικογένεια του Πρωινού» σημείωσε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά στα πρώτα της λόγια.

Επίσης, η παρουσιάστρια έστειλε μήνυμα προς όλες τις νέες εκπομπές και τις νέες παρουσίες που βρίσκονται και θα βρεθούν την φετινή τηλεοπτική σεζόν σε πρώτο ρόλο!

Διαβάστε περισσότερα