Ανατριχιάζουν οι Koza Mostra για τον θάνατο του Αγάθωνα: – “Δεν υπάρχουν λέξεις…”

SHOWBIZ

Πόνο και πικρία άφησε στις καρδιές όλων ο ξαφνικός θάνατος του Αγάθωνα Ιακωβίδη που “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών από ανακοπή καρδιάς, τα ξημερώματα της Τετάρτης 5 Αυγούστου. Συντετριμμένοι φαίνεται να είναι τα μέλη του συγκροτήματος “Koza Mostra” που ανατριχιάζουν με τον θάνατό του και δηλώνουν ότι “Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τον πόνο μας”.

αγαθωνας θανατος

Το συγκρότημα αυτό είχε συνεργαστεί με τον Αγάθωνα για τις ανάγκες του μουσικού θεσμού, Eurovision, όπου και εκπροσώπησαν την Ελλάδα το 2013!

Αυτή ήταν η ανάρτηση των “Koza Mostra” για τον θάνατο του Αγάθωνα Ιακωβίδη

Τα μέλη του συγκροτήματος επέλεξαν να εκφράσουν τη θλίψη τους για το χαμό του αγαπημένου τους Αγάθωνα με μία ανάρτηση στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

κοζα μοστρα αγαθωνας

«So hard for us. Our great friend Agathonas passed away this morning. Can’t find words to describe our pain. Our mind is with his family. (Είναι τόσο σκληρό για εμάς. Ο υπέροχος φίλος μας, Αγάθωνας, πέθανε το πρωί. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τον πόνο μας. Η σκέψη μας είναι στην οικογένειά του)», έγραψαν οι Koza Mostra στην ανάρτησή τους.

Διαβάστε περισσότερα