Άγριες Μέλισσες: Τελευταίο επεισόδιο σήμερα Τρίτη 13/10 που βλέπουμε τον…

TV

Χαμός στο σημερινό επεισόδιο της Τρίτης 13/10, της αγαπημένης σειράς Άγριες Μέλισσες! Θα έχουμε αποχώρηση και θα είναι… αισθητή!

Ο Νικηφόρος ζητάει από τον Λάμπρο να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συμμετέχει κι αυτός στον Συνεταιρισμό, μ’ όλη την περιουσία των Σεβαστών. Με τον Δούκα φευγάτο και τον Κωνσταντή και τη Μυρσίνη σε σύγχυση το σχέδιο του Νικηφόρου ίσως αλλάξει τις ισορροπίες στο Διαφάνι στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Στην Αθήνα, η Δρόσω γνωρίζει τον Τάκη, έναν λαϊκό μουσικό που τη φλερτάρει ανοιχτά, στο επεισόδιο της Τρίτης (13-10) στις «Άγριες Μέλισσες». Mπουζουξής που εργάζεται στο καμπαρέ «Χαβάη», θα γνωρίσει τη Δρόσω, στη διάρκεια της μετακόμισής της στην Αθήνα, και θα γίνει ο σύντροφος και ο προστάτης της στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η μικρότερη της οικογένειας Σταμίρη, όπως έχει γραφτεί, θα βρεθεί στην Τρούμπα, όπου θα γίνει η προστατευόμενη μιας γυναίκας. Τον ρόλο της θα αναλάβει η Ναταλία Τσαλίκη.

Ποιος αποχωρεί από τις Άγριες Μέλισσες στο επεισόδιο της Τρίτης 13/10

Πίσω στο Διαφάνι, ο Παναγιώτης αναγκάζεται να ομολογήσει στον Προκόπη πως σχεδιάζει να φύγει μετανάστης στην Αμερική. Η Βιολέτα επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στην κλινική και συνειδητοποιεί πόσο ανησυχητική είναι η κατάστασή του.

Κι ενώ οι δύο σύμμαχοι του Δούκα στήνουν την πρώτη παγίδα στον Νικηφόρο, ο Δούκας στήνει τη δική του παγίδα στη Μυρσίνη, στο επεισόδιο της Τρίτης (13-10) στις «Άγριες Μέλισσες».

 

Σούπερ αποκλειστικό Άγριες Μέλισσες – Άγριο ξύλο για τη Δρόσω

Στον βούρκο συνεχίζει να κυλιέται η Δρόσω, η οποία βλέπει τα όνειρά της για καριέρα στο τραγούδι να χαλάνε, καθώς στην Τρούμπα δεν αρκεί μόνο το ταλέντο! Η ίδια αναγκάζεται να δέχεται το φλερτ των αντρών υπό το άγρυπνο βλέμμα του Τάκη! Μόνο που ένας νέος και πλούσιος νέος κεντρίζει το ενδιαφέρον της και εκείνη βρίσκει την ευκαιρία της ζωής της να γίνει επιτέλους πλούσια!

Ποτέ δεν έκρυψε τη μεγαλομανία της η Δρόσω, η οποία πάντα θαύμαζε την πλούσια ζωή των Σεβαστών και όχι μόνο, και ήθελε να έχει κι εκείνη ένα μεγάλο σπίτι με υπηρέτες και πολλά νέα και μοδάτα φορέματα στην ντουλάπα της. Αλλωστε ένας από τους λόγους που ερωτεύτηκε τον Νικηφόρο και πρόδωσε την Ασημίνα ήταν η πλούσια οικογένεια των Σεβαστών, στην οποία θα ανήκε πλέον η αδελφή της! Η ζήλια της λοιπόν για μια «άπιαστη» ζωή, την οδήγησε στο να προδώσει με τον χειρότερό τρόπο την Ασημίνα.

Οταν όμως «τιμωρήθηκε» και εκείνη με τον χειρότερο τρόπο, αφού αναγκάστηκε να αποχωριστεί για πάντα το παιδί της και να το δώσει στην αδελφή της, κατάλαβε πως τελικά καμία αξία δεν έχουν τα χρήματα! Μέχρι που στη ζωή της μπήκε ένας έρωτας με… «λεφτά» αισθήματα!

Ανάμεσα σε δύο άντρες – To άγριο ξύλο για τη Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες

Κι ενώ η Δρόσω φεύγει από το Διαφάνι, μετακομίζει στην Αθήνα για να βρει μια καλύτερη τύχη στη ζωή της. Ετσι πάει να βρει τον Ανέστη, έναν παλιό φίλο του πατέρα της, αλλά το περιβάλλον κάθε άλλο παρά φιλικό είναι. Πιάνει δουλειά στο κουτούκι του Ανέστη κι εκεί θα κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με τον Τάκη Δοξαρά (Αργύρης Πανταζάρας), έναν λαϊκό μουσικό και συγκεκριμένα μπουζουξή, που τη φλερτάρει ανοιχτά και εκείνη γοητεύεται!

Οταν κάποια στιγμή εκείνος την ακούσει να τραγουδάει θα εντυπωσιαστεί από τη φωνή της και θα της προτείνει να συνεργαστούν στο μαγαζί που δουλεύει στην Τρούμπα. Παρότι ο Ανέστης την αποτρέπει από μια τέτοια εργασία, εκείνη δέχεται! Η Δρόσω περνάει μ’ επιτυχία την πρώτη της οντισιόν ως τραγουδίστρια και βρίσκει δουλειά στο κακόφημο μαγαζί «Χαβάη», αλλά σύντομα καταλαβαίνει πως ο κόσμος της νύχτας και μάλιστα στη συγκεκριμένη περιοχή δεν είναι αυτός που φαντάζεται και το βάζει στα πόδια.

Άγριες Μέλισσες Αργύρης Πανταζάρας

Ομως, ο Τάκης την εμποδίζει και την πείθει πως δεν θα της συμβεί τίποτα κακό και πως σύντομα θα γίνει μεγάλη τραγουδίστρια! Η Δρόσω γνωρίζει στο καμπαρέ τον Φίλιππο, έναν γόνο ισχυρής οικονομικά οικογένειας που γοητεύεται από την ομορφιά της. Αμέσως ξεκινάει να τη διεκδικεί και να της κάνει ξεκάθαρο πως τη θέλει στη ζωή του.

Η Μαντάμ Κούλα, που εργάζεται και εκείνη στο «Χαβάη», την ενθαρρύνει να φτιάξει μια νέα ζωή στο πλευρό του πλούσιου αυτού άντρα: «Αυτές είναι περιπτώσεις από τις λίγες, κούκλα! Πήγαινε μαζί του και θα κάνεις ζωή χαρισάμενη», της λέει. Το φλερτ όμως αντιλαμβάνεται και ο Τάκης, ο οποίος δεν συγκρατεί τα νεύρα του και επιτίθεται στον Φίλιππο. Οι δύο άντρες παλεύουν για τα μάτια της Δρόσως και στο μαγαζί γίνεται μακελειό, με τις καρέκλες και τα τραπέζια να φεύγουν παντού.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, ο Νώντας, διώχνει κακήν κακώς τον Τάκη από το μαγαζί: «Τον πελάτη πάντα τον σεβόμαστε! Εσύ τα μαζεύεις και φεύγεις! Και κοίτα μη σε ξαναδώ μπροστά μου θα σου κόψω τα πόδια», του ξεκαθαρίζει. Η Δρόσω βρίσκεται στη μέση των δύο αντρών, με τον Φίλιππο να κερδίζει έδαφος στην καρδιά της, αφού δίπλα του θα ζήσει την πλούσια ζωή που ονειρευόταν!

Από την άλλη όμως, δεν μπορεί να γυρίσει και την πλάτη της στο όνειρό της για καριέρα στο τραγούδι καθώς ο Τάκης της κλείνει ραντεβού με τον ιδιοκτήτη δισκογραφικής εταιρείας.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το TV24

Διαβάστε περισσότερα