Άγριες Μέλισσες – Αποχωρεί ο Μελέτης από το Διαφάνι και εγκαταλείπει την Πηνελόπη

TV

Με το βλέμμα στο… άλμα έξι χρόνων είναι όλοι στις «Άγριες Μέλισσες«. Δηλαδή εκεί όπου, στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, όλοι οι ήρωες έχουν αλλάξει ριζικά μα οι εξελίξεις δια χειρός Μελίνας Τσαμπάνη συνεχίζουν να συγκλονίζουν.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια οι ζωές των πρωταγωνιστών αλλάζουν πολύ, όμως ένα πράγματα παραμένει αναλλοίωτο. Η αγάπη της Πηνελόπης και του Μελέτη. Οι δυο τους συνεχίζουν να βρίσκονται κρυφά από όλους και να ζούν τον απαγορευμένο έρωτά τους. Ακόμα και ο Κωνσταντής δεν είχε ιδέα τι συμβαίνει, καθώς ο Μελέτης είναι σίγουρος πως θα κατέκρινε κάτι τέτοιο και θα του ζητούσε να το σταματήσει.

Μάλιστα, επειδή η Ασημίνα με τον Νικηφόρο έχουν εδραιώσει τη θέση τους στο σπίτι των Σεβαστών και η συνεργασία με τον συνεταιρισμό πάει καλά, ο Κωνσταντής με τον Μελέτη έχουν κάνει τη δική τους επικερδή επιχείρηση κρυφά από όλους. Μια επιχείρηση που έχει θέσει ακόμα περισσότερο τα δύο ξαδέλφια.

Όλα ανατρέπονται, ωστόσο, όταν ο Κωνσταντής ανακαλύπτει πως ο Μελέτης και η Πηνελόπη συνεχίζουν να βρίσκονται και εξαγριώνεται. Μάλιστα, δίνει τελεσίγραφο στο Μελέτη να τερματίσει την απαγορευμένη σχέση. Ο Μελέτης είναι μπερδεμένος και έρχεται αντιμέτωπος με ένα πολύ μεγάλο δίλημμα. Από τη μία ο Κωνσταντής, με τον οποίο τον δένουν ισχυροί δεσμοί και από την άλλη η Πηνελόπη, η μοναδική γυναίκα που αγάπησε.

Καταρρακωμένος, πια, ο Μελέτης παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή του. Να φύγει από το Διαφάνι και να εγκαταλείψει τόσο τη ζωή του εκεί όσο και τη γυναίκα που λάτρεψε. Η Πηνελόπη είναι συντετριμμένη μετά από την απόφαση του αγαπημένου της, ενώ εκείνος είναι πανέτοιμος να αρχίσει μια νέα ζωή στο Παρίσι.

Διαβάστε περισσότερα