Αγγελική: Τα πάνω κάτω στη σειρά – Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας ο..

TV

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA «Αγγελική» καθώς ένας από τους πρωταγωνιστές κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο Νικόλας δείχνει να μην είναι καλά και να είναι ανίκανος να διαχειριστεί όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή του. Για αυτό και στα επόμενα επεισόδια επιχειρεί να βάλει τέλος στη ζωή του και η Αγγελική τον βρίσκει σε χάλια κατάσταση.

Ο βιασμός της Μαργαρίτας πριν από δεκαεπτά χρόνια είναι ένα γεγονός που ο Νικόλας φαίνεται να μην μπορεί να βγάλει από το μυαλό του σε αντίθεση με τα αδέρφια του που κατάφεραν να συνεχίσουν κανονικά την ζωή τους.

Ο Νικόλας, για τον λόγο αυτόν, βρήκε διέξοδο για τη θλίψη και τις ενοχές του στο αλκοόλ και στις ουσίες και δεν θα αργήσει να φτάσει στα άκρα και να χάσει κάθε έλεγχο.

Ο Νικόλας, μετά την ερωτική απογοήτευση από την Αγγελική, έχει αρχίσει να ενδιαφέρεται πολύ έντονα για την Ιωάννα αδιαφορώντας για το γεγονός πως ο Αποστόλης και η κοπέλα έχουν σχέση με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να πιαστούν στα χέρια.

Την ίδια στιγμή, ο Νικόλας δέχεται ακόμη μία συνάντηση με τον Γιάννη ο οποίος τον απειλεί να του επιστρέψει τα λεφτά που του χρωστάει. Μεταξύ των άλλων, του προτείνει μία επικίνδυνη συμφωνία. Ο Νικόλας βρίσκεται, όμως, σε απόγνωση και ψάχνει τρόπο να τον ξεπληρώσει.

Οι επόμενες μέρες που περιμένουν τον Νικόλα είναι αρκετά δύσκολες και νιώθει όλο και περισσότερο μόνος. Ο μόνος που εμπιστεύεται και μπορεί να τον στηρίξει είναι ο Στέφανος, αλλά δεν μπορεί με τίποτα να του αποκαλύψει την αλήθεια για ό,τι συνέβη στο παρελθόν.

Έτσι, αποφασίζει πως θα λυτρωθεί μόνο εάν δώσει τέλος στη ζωή του και απαλλαγεί από τις ενοχές που νιώθει για όσα έκανε στη Μαργαρίτα. Την επόμενη μέρα, η Αγγελική ψάχνει τον Μιχάλη στον κήπο, όταν ξαφνικά αντικρίζει τον Νικόλα σε πολύ άσχημη κατάσταση, να βρίσκεται στο χείλος της απόγνωσης.

Ο Νικόλας δείχνει αποφασισμένος να αυτοκτονήσει και η Αγγελική προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον αποτρέψει όπου και τελικά το καταφέρνει.

Ο Νικόλας κάνει απόπειρα αυτοκτονίας στην σειρά Αγγελική
Διαβάστε περισσότερα