8 Λέξεις: Δολοφονική επίθεση στον Οδυσσέα – Τον θέλουν νεκρό

TV

Συγκλονίζουν οι σκηνές στα νέα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις. Ποιος θέλει νεκρό τον Οδυσσέα και θα πραγματοποιήσει εναντίον του δολοφονική επίθεση;

Νέα προβλήματα ξεπροβάλλουν για τον Οδυσσέα, που ενώ στην αρχή δεν τα είχε αξιολογήσει σωστά, τώρα δείχνουν να μην είναι τόσο απλά όσο τα υπολόγιζε. Θα βρεθεί μπλεγμένος και μάλιστα θα κινδυνέψει ακόμα και η ζωή του, ενώ η εμφάνιση της Ηλιάνας στην Κέρκυρα και έξω από σπίτι του, μόνο καλά δεν προμηνύουν!

Ολα τα στοιχεία δείχνουν πως ο Οδυσσέας είναι άθελά του μπλεγμένος σε μια ιστορία με μεγάλο παρασκήνιο και μυστικά. Η αδελφή της δολοφονημένης κοπέλας ήδη του έχει ζητήσει να τη βοηθήσει ώστε να βρεθεί ο δολοφόνος, αλλά παράλληλα θέλει να μάθει πληροφορίες για το σκηνικό που είδε τυχαία ο Οδυσσέας: «Θέλω να σου πω και κάτι ακόμα. Η αδελφή μου εδώ και καιρό διατηρούσε μια κρυφή ερωτική σχέση μ’ έναν πολύ σημαντικό και με μεγάλο κύρος άντρα στην Κέρκυρα. Είμαι σίγουρη ότι αυτή η σχέση έχει να κάνει με τη δολοφονία της αδελφής μου», του αποκαλύπτει. Το μυστήριο σ’ αυτή την ιστορία πυκνώνει και βέβαια ο Φρίξος, δεινός λάτρης των αστυνομικών μυστηρίων, δεν θα μπορούσε να μείνει απέξω και να μην ανακατευτεί.

Παράλληλα, ο Οδυσσέας βλέπει ένα ποδήλατο στον δρόμο και θυμάται κάτι που ίσως βοηθήσει να λυθεί το μυστήριο της δολοφονίας της κοπέλας. Θυμάται ότι μια κοπέλα οδηγούσε το λευκό ποδήλατο και τώρα προσπαθεί με κάθε τρόπο να την εντοπίσει. Ωστόσο δεν καταφέρνει τίποτα και αποφασίζει να ενημερώσει τον αστυνόμο για όλες τις εξελίξεις. Ομως, δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να ψάχνει για την κοπέλα με το άσπρο ποδήλατο και το ροζ καλάθι, αλλά μάταια.

8 Λέξεις Οδυσσέας απόπειρα δολοφονίας

Την ίδια στιγμή, ο Φρίξος πιέζει τον αστυνόμο να του δώσει στοιχεία για την έρευνα με σκοπό να βοηθήσει κι αυτός στο έργο: «Πες μου και δεν θα χάσεις. Δεν ξέρεις τι λαγωνικό είμαι εγώ. Θα συζητηθεί», του λέει, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να τον εκνευρίσει. Λίγο αργότερα ο Οδυσσέας στην Κέρκυρα ανακαλύπτει επιτέλους το κορίτσι με το ποδήλατο.

Στη συνέχεια, κάνει την επαφή με την Τζένη, τη μάρτυρα που είδε τον ύποπτο άντρα να σπρώχνει την άτυχη γυναίκα μέσα στο αμάξι, και της ζητάει να καταθέσει στην αστυνομία! «Πρέπει να πας και να πεις ό,τι είδες», την προτρέπει και εκείνη, μετά από πίεση, δέχεται. Η Τζένη όμως κρεμάει τον Οδυσσέα και για κάποιο λόγο φεύγει εσπευσμένα από το νησί πριν προλάβει να δώσει κατάθεση στην αστυνομία. Την ίδια ώρα, ο Οδυσσέας, με τη βοήθεια του Φρίξου, προσπαθεί να τα φέρει βόλτα με τα παιδιά, ενώ καταφέρνει τελικά να έρθει σε επαφή με την Τζένη και να την πείσει να πάει στην αστυνομία.

Η δολοφονική επίθεση στον Οδυσσέα στις 8 Λέξεις – Ποιος τον θέλει νεκρό;

Ο Οδυσσέας πάει με την Τζένη στο τμήμα για να δώσει κατάθεση, αλλά εκεί η Τζένη συνειδητοποιεί πως φοβάται να μιλήσει για τον άντρα που είδε εκείνο το βράδυ καθώς βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Ετσι αποφασίζει να μη μιλήσει καθόλου για να μην μπλέξει. Ο Οδυσσέας όμως δεν μπορεί να καταλάβει τη μεταστροφή της και την πιέζει για να μάθει την αλήθεια: «Γιατί το έκανες αυτό; Τι συμβαίνει και φοβάσαι; Ξέρεις ποιος ήταν και σε εκβιάζει, ε;», τη ρωτάει. Ωστόσο, ο ίδιος κινδυνεύει. Κάποιος έχει δώσει εντολή να τον σταματήσει πάση θυσία και αν χρειαστεί ακόμα και να τον βγάλει από τη μέση. Λίγο αργότερα, ο Οδυσσέας οδηγεί το ποδήλατό του όταν ένα άγνωστο αυτοκίνητο τον χτυπάει κι αυτός σωριάζεται στην άσφαλτο.

Η τραγική συνάντηση Οδυσσέα – Ηλιάνας

Η Ελισάβετ να συνειδητοποιήσει πως ίσως δεν έχει μέλλον με τον Αιμίο και ζητάει από την Ηλιάνα να πάνε λίγες μέρες στην Κέρκυρα: «Σε παρακαλώ, κάνε μου τη χάρη, θέλω να φύγω απο εδώ για λίγο να ξεχάσω τα προβλήματά μου», της λέει. Η Ηλιάνα δέχεται με χαρά και ετοιμάζεται με την Ελισάβετ να φύγουν για Κέρκυρα, ενώ ο Αλέκος είναι τρομερά ανήσυχος με αυτό το ταξίδι. Τελικά φεύγουν και πάνε για τρεις μέρες στην Κέρκυρα και τυχαία πέφτουν πάνω στον Οδυσσέα με την Ερση και τα μωρά.

Παρότι η Ηλιάνα το παίζει άνετη, η στιγμή είναι πολύ αμήχανη και ο Οδυσσέας δεν βλέπει με καλό μάτι τον ερχομό της στο νησί. Λίγο μετά, η Ηλιάνα ανοίγει την καρδιά της στην Ελισάβετ και της λέει όλα αυτά που έγιναν με τον Οδυσσέα στην Κέρκυρα, δείχνοντας ότι δεν έχει ξεπεράσει τίποτα. Αντίθετα, η πίκρα και το μίσος που έχει για την Ερση και τον Οδυσσέα είναι μεγάλο. Ετσι αποφασίζει να πάει να παρακολουθήσει το ζευγάρι και καραδοκεί έξω από το σπίτι του Οδυσσέα, ο οποίος την εντοπίζει και οι δυο τους δεν αργούν να έρθουν αντιμέτωποι σε έναν ακόμα καβγά

Διαβάστε περισσότερα