8 Λέξεις: Ανατριχιαστικό! Ο Οδυσσέας αναγνωρίζει το πτώμα της…

TV

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ο Οδυσσέας θα βρεθεί μπροστά σε ένα ανατριχιαστικό θέαμα αφού θα κληθεί να αναγνωρίσει το πτώμα μίας γνωστής του γυναίκας.

Μετά από τη συνέντευξη της Κατερίνας, το κλίμα είναι πολύ βαρύ στην οικογένεια και στον ευρύτερο περίγυρo των Μαρόγλου. Η Κατερίνα πλέον είναι ένα ράκος και ο Μιλτιάδης για πρώτη φορά αποφασίζει να πάει να δει τον γιo του. Αυτή όμως η πρώτη φορά μέλλει να είναι και η τελευταία που θα τον δει ζωντανό!

Ο Μιλτιάδης, μετά από αρκετό καιρό, αποφασίζει να πάει να δει τον Φοίβο στη φυλακή. Πατέρας και γιoς κάθονται απέναντι ο ένας στον άλλον, όμως ο Μιλτιάδης σοκάρεται από την αδιάλλακτη στάση του γιού του. Οχι μόνο δεν ζητάει συγγνώμη, όχι μόνο δεν δείχνει να ντρέπεται για όσα έχει κάνει, αλλά αναπτύσει και μια κοσμοθεωρία γύρω από τους λόγους που τον ώθησαν να διαπράξει όλα αυτά τα εγκλήματα.

Ο Μιλτιάδης, με έκπληξη αλλά και πόνο ψυχής, ακούει τον Φοίβο να του εξηγεί πώς και γιατί έκανε όλους αυτούς τους φόνους. Ο κυνισμός και η αδιαφορία του γιου του απέναντι στα εγκλήματα που έκανε, συνταράζει τον Μιλτιάδη που γυρίζει στο σπίτι του ένα ερείπιο.

«Κατερίνα, το καταλάβαίνεις; Είχε πλήρη συναίσθηση για ό,τι έκανε. Σκότωνε από ιδεολογία. Αφαιρούσε ζωές και το απολάμβανε. Θα τρελαθώ, θα μου στρίψει», της λέει και ξεσπούν ξανά σε κλάματα, προσπαθώντας και οι δύο να αντέξουν τη δυστυχία που τους έχει βρει.

Λίγο αργότερα ο Φοίβος βρίσκεται στο προαύλιο της φυλακής μαζί με άλλους συγκρατούμενούς του. Ωσπου ξαφνικά ξεσπάει ένα άγριο επεισόδιο στο προαύλιο που θα έχει τραγικό αποτέλεσμα και θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της οικογένειας Μαρόγλου…

Ενας συγκρατούμενος του Φοίβου βγάζει μαχαίρι και τον σκοτώνει εν ψυχρώ!

Μόλις διαπιστώνεται ο θάνατος του Φοίβου, οι υπεύθυνοι των φυλακών αναλαμβάνουν να ειδοποιησουν την οικογένειά του. Ετσι ο Μιλτιάδης και Κατερίνα δέχονται το τραγικό τηλεφώνημα από τις φυλακές: «Πρέπει να έρθετε αμέσως εδώ», τους λένε. Η αγωνία και φόβος χτυπάνε κόκκινο: «Τι έγινε; Επαθε κάτι το παιδί μου;», ρωτάει η Κατερίνα, αλλά δυστυχώς τα νέα δεν είναι καθόλου καλά: «Ο γιος σας είναι νεκρός. Κάποιος συγκρατούμενός του τον σκότωσε», τους ανακοινώνουν και οι άνθρωποι καταρρέουν…

Ο Μιλτιάδης και η Κατερίνα βυθίζονται στο πένθος και ταυτόχρονα πρέπει να βρουν το κουράγιο για να μεταφέρουν τα δυσάρεστα νέα στην Ιφιγένεια. Της τηλεφωνούν και η Ιφιγένεια δεν αντέχει, σπαράζει στην αγκαλιά του Σπύρου: «Ο αδελφός μου, πέθανε ο αδελφός μου, τον σκότωσαν», ουρλιάζει και ο Σπύρος την παίρνει για να πάνε εσπευσμένα στην Αθήνα.

Στο σπίτι ο θρήνος περισσεύει και όλοι οι φίλοι της οικογένειας βρίσκονται στο πλευρό τους και τους συμπαραστέκονται. Στο μεταξύ, ο Σίμος καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και αναλαμβλάνει να ερευνήσει τη δολοφονία του Φοίβου. Δεν αργεί, μετά από έρευνα, να επιβεβαιώσει τους φόβους του και ενημερώνει τον Αιμίλιο: «Κοίτα, ο θάνατος του Φοίβου ήταν αντίποινα.

Ημουν σίγουρος ότι δεν έγινε απλά σε έναν τσαμπουκά», ισχυρίζεται και συνεχίζει την έρευνά του. Στο μεταξύ οι Μαρόγλου προετοιμάζονται για την πιο δύσκολη μέρα της ζωής τους, για την κηδεία του μοναχογιού τους… Ολα γίνονται μέσα σε βαριά ατμόσφαιτα και η οικογένεια σκορπάει τις στάχτες του Φοίβου στη θάλασσα. Ετσι, με αυτό το βαρύ πένθος κλείνει αυτό το θλιβερό κεφάλαιο που άλλαξε τη ζωή τους για πάντα.

Ο Οδυσσέας αναγνωρίζει ένα γυναικείο πτώμα στις 8 Λέξεις

Κι ενώ στην Αθήνα τα γεγονότα τρέχουν τόσο με τους Μαρόγλου όσο και με τον πόλεμο του Αρώνη με τη Βικτώρια, στην Κέρκυρα ανοίγει ένα άλλο τρομακτικό σενάριο, καθώς έρχονται στο φως νέα στοιχεία για το έγκλημα και τη γυναίκα που βρέθηκε καμένη στην περιοχή. Ο Οδυσσέας βλέποντας τα στοιχεία συνειδητοποιεί πως τη γνωρίζει και σοκάρεται.

Αφού συνδέει λίγο όσα είχαν συμβεί τότε, αναγνωρίζει τελικά τη γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη και καμένη κι ενημερώνει την αστυνομία για το πού και πότε την είδε. Παράλληλα η αδελφή τής νεκρής κοπέλας συναντά τον Οδυσσέα και ζητάει τη βοήθειά του για να βρεθεί ο ένοχος που σκότωσε την άτυχη αδελφή της.

Διαβάστε περισσότερα