-15 κιλά και συνεχίζει η Σίσσυ Χρηστίδου – Τι τρώει ενδιάμεσα στα κύρια γεύματα και δεν πεινάει

SHOWBIZ

Με μείον 15 κιλά ποιος την πιάνει την Σίσσυ Χρηστίδου! Το περιοδικό YOU και η Μαρία Παπαθανασίου αποκαλύπτουν εκτός τα κύρια γεύματά της, τι τρώει και ενδιάμεσα μέσα στην ημέρα για να κόψει λίγο την πείνα της!

Αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα, καθώς η καραντίνα μάλλον ωφέλησε παρά έβλαψε τη σιλουέτα της, αφού η Σίσσυ Χρηστίδου έχασε αρκετά κιλά!

Φλογερή και εντυπωσιακή, στο πλατό του «Έλα Χαμογέλα» αλλά και στις βόλτες της την έχουμε συνηθίσει με midi floral φορέματα σε αέρινη γραμμή που δεν διαγράφουν τη σιλουέτα. Από τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο, κάτι άρχισε να αλλάζει στην εικόνα της και αυτό φαίνεται από τα post που ανεβάζει στο Instagram.

Τα άνετα ρούχα και τα jumpers έδωσαν τη θέση τους στα κολάν και τα εφαρμοστά μπλουζάκια αλλά και στα skinny τζιν, με τα looks της να… φωνάζουν πως η Σίσσυ αδυνάτισε! Όπως, άλλωστε, τόνισε και η «Ελληνίδα Τζέσικα Ράμπιτ» στο κανάλι της στο Youtube «βρίσκομαι σε δίαιτα, έχει πάει αρκετά καλά αλλά η προσπάθεια δεν έχει ολοκληρωθεί, οπότε δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω γι’ αυτό! Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, έχω τον παθολόγο μου και με συνταγές δικές μου έχουμε καταλήξει σε ένα πρόγραμμα».

Κατά καιρούς η Σίσσυ έχει υπερασπιστεί σθεναρά το νούμερο που δείχνει η ζυγαριά της με ατάκες του στυλ «εγώ εμφανίζομαι στα social, έχω το κανάλι μου στο Youtube. Δεν έχω κλειστεί μέσα στο σπίτι. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να απολογείται για τα κιλά της!», παίρνοντας ξεκάθαρη θέση για το θέμα. Η ίδια δεν μασάει τα λόγια της όταν η περίσταση το απαιτεί: «Θεωρώ ότι είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι οι οποίοι στέκονται με αυτόν τον τρόπο σε ένα τέτοιο θέμα και σε άλλα θέματα που μπορεί να αφορούν τον ρατσισμό. Γιατί δεν είναι μόνο τα κιλά. Θεωρώ ότι είναι πολύτιμο να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που δεν μένουν στην επιφάνεια…» έχει πει και το εννοεί! Ωστόσο, περίπου εδώ και δύο μήνες έχει χάσει δέκα κιλά και δείχνει αποφασισμένη να συνεχίσει απτόητη! Πρόθεσή της, να απαλλαγεί από τα έξτρα κιλάκια και να υποδεχτεί το καλοκαίρι πιο λεπτή και ανανεωμένη!

Διαβάστε περισσότερα